Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özder’e göre insanoğlu tek ayak üzerinde cezasını çekiyor!

Özge Özder’e göre insanoğlu tek ayak üzerinde cezasını çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alan Reha Özcan ile Özgü Özder, youtube canlı yayınında buluştu. Her şey normal gitseydi, Mucize Doktor dizisinin 32. bölümü yayınlanmış olacaktı.Ancak dizinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayının ortalarında durduruldu.

İki ünlü isim yaptıkları sohbette koronavirüsün doğaya ve hayvanlara ne kadar büyük fayda sağladığı, insanoğlunun mahvettiği birçok şeyin kendini düzelttiği üzerine konuştu.

Özge Özder, insanların bir köpek çiftliğinde kapalı ortamdaki hayvanların neler hissettiğini bu dönemde daha iyi anlayacaklarına inanıyor. Özder, ayrıca tabiat ananın da insanoğluna büyük bir ders verdiği fikrinde.

Özge Özder, “Şu anda insanoğlu olarak tabiat ananın bizi kenara çektiğini ve tek ayak üstünde, cezalı bir şekilde beklettiğini düşünüyorum” diye konuştu.

İnsanın kendisini kandırmaya meyilli olduğunu ve işine geleni yapmayı sevdiğini anlatan Özge Özder, “Kendi sevdiğimiz yemeği pişiriyoruz. Kendi evimizideyiz ve ailemizleyiz. Ama kapalı olmak, sosyalleşememek ne kadar büyük sıkıntı verdi. O tesislere kapıtılmış olan hayvanların ne kadar zor bir hayat yaşadıklarını anlayacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sohbetin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.