Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci hayranlarının beklediği karar sonunda geldi!

Özge Özpirinçci hayranlarının beklediği karar sonunda geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin kızı Mercan’ı dünyaya getirmesinin ardından bir süredir ekranlarda yer almaması hayranlarını üzüyordu. Ancak başarılı oyuncunun yeniden yapımcılardan gelen teklifleri değerlendirmeye başlaması ve yeni sezonda bir proje ile ekrana dönme ihtimali hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Burak Yamantürk ile evli olan ve 2021 yılının Aralık ayında anneliğin heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu, 2008 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve bugüne kadar birbirinden farklı birçok karakteri canlandırdı.

Alyazmalım dizisindeki Asiye karakterinden Aşk Yeniden isimli eğlenceli dizideki Zeynep’e ve Kadın dizisindeki Bahar karakterine kadar Özge Özpirinçci, birbirinden çok farklı ruha sahi karakteri izleyicilere sevdirmeyi başardı.

Son yıllarda İlk ve Son ile Yakamoz S-245 isimli dijital dizilerde izlediğimiz oyuncu, televizyon projelerine ise soğuk bakıyordu. Ancak gelen bilgiler kızı Mercan’ın büyümesi sonrasında başarılı oyuncunun kariyerine daha güçlü şekilde odaklanacağı ve yeni sezonda yeni bir televizyon dizisinde yer alma ihtimalinin de arttığını gösteriyor.

Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü ve Show TV’de izleyicilerle buluşması beklenen Aile isimli diziden teklif alan Özge Özpirinçci’nin farklı projelerden de teklifler aldığı ve yeniden ekrana dönme konusunda istekli olduğu ortaya çıktı.

Hayranları ise başarılı oyuncuyu yeniden ekranda görmeyi çok arzu ediyor ve güçlü bir diziyle yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.