Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yeniden mafya dizisine sarıldı, Ay Yapım yine etkili bir iş hazırlıyor!

Show TV yeniden mafya dizisine sarıldı, Ay Yapım yine etkili bir iş hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından uzun süredir Show TV’ye birbiri ardına etkili mafya dizileri hazırlanıyor. İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizileri ile yıllardır aynı ekranda birbirine benzeyen mafya hikayeleri izleyen milyonlarca kişi var.

Özellikle de Çukur dizisinin 4 sezona yayılan muhteşem başarısını yeniden yakalamak isteyen Show TV, mafya dizilerinden vazgeçmedi. Ay Yapım imzasını taşıyan ve etkili hikayeler oluşturması ile bilinen Hakan Bonomo’nun da senaryosu üzerine çalıştığı yeni bir diziden bilgiler geliyor.

Şimdilik ismi Aile olarak öne çıkan yeni Ay Yapım dizisi, suç ve mafya konularını ele alan bir hikayeye sahip olacak. İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizilerinin devamı niteliğinde de olması beklenen yeni dizinin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Güçlü bir kadın karakterinin, çocukları ile birlikte etkileyici hikayesi ve mafyanın suç ilişkileri arasında tutkulu bir aşk hikayesi izleyicileri yine çok etkileyecek.

Senarist Hakan Bonomo daha önce yazdığı dizilerden biraz farklı bir türde ve heyecan dolu bir hikaye üzerinde çalışıyor. Kiraz Mevsimi, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Söz, Yarım Kalan Aşklar, Maraşlı, İlk ve Son gibi dizilerin senaryolarına da katkıları ile bilinen Hakan Bonomo, ayrıca son dönemde dikkat çeken hikayeler ortaya koydu.

Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolündeki Avcı dizisi ile Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun başrolündeki Ah Belinda isimli sinema filminin de senaryolarında Hakan Bonomo imzası bulunuyor.

Show TV’nin elinde Aziz ve Baba dizileri bulunuyor. Ayrıca yaz döneminde dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yapımın kış sezonunda da devam etme olasılığı yüksek görünüyor. Show TV, geçen yıllarda olduğu gibi sezona daha az ama daha güçlü dizilerle girme hedefinde ve Aile isimli projeden de beklentiler çok büyük.

Dizinin ön hazırlıkları devam ederken, Show TV ekranında izleyicilerin alıştığı ve yıllardır büyük kitleleri bir araya getiren mafya, suç ve aşkın iç içe olduğu yeni bir dizi daha geliyor.