Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor!

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram pozları, sosyal medyada onları takip eden hayranlarının merakla beklediği içerikler. Son yaptıkları paylaşımlarla üç ünlünün instagram sayfalarına bir göz atalım… İlk sırada Burcu Biricik var. Oyuncu malum, şu sıralar çok heyecanlı, zira yeni dizisi geliyor!

Biricik, son olarak tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat vermiş ve izleyenlerin içini acıtan bir kadını oynamıştı. Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizide kendisine Feyyaz Şerifoğlu eşlik etmişti.

Can ve Boncuk Kırmızı Oda’da buluşamadı ama Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde buluşuyor! Biricik’in yeni dizisi bu hafta ekrana gelecek.

Oyuncu, bu heyecanını instagram sayfasından da takipçileriyle paylaşıyor. Son yaptığı paylaşımlardan birisi de aşağıda yer alıyor…

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor! 10

Aslı Enver, ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. Hayranları onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanıyor ama henüz bilinen bir projesi yok.

Enver de zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları ile takipçilerini habersiz bırakmıyor. Şu sıralar Covid 19 salgını nedeniyle hastalıktan ve soğuktan sıkılan hemen herkese de tercüman olan bir paylaşımı ile dikkat çekti.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor! 11

Özge Özpirinçci, 1 Nisan’da doğum gününü kutladı. Oyuncu, Kadın dizisinin ardından uzun bir ara vermişti. Şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynadığı Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide rol alıyor.

Netflix için çekilen fantastik-bilimkurgu dizisinde Defne isimli bir karaktere hayat veriyor. Özpirinçci, havanın güzel olduğu hafta içinde İstanbul’da verdiği pozla dikkat çekti.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor! 12

Açık havada sevgilisi Burak Yamantürk ile bir Bebek’teki bir mekanda çektiği pozlarını paylaştı. İkilinin uzun yıllardır mutlu bir beraberlikleri var. İşte çiftin aşk dolu pozları…

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ten aşk pozu! Aslı Enver çok özledi! Burcu Biricik heyecanını saklayamıyor! 13