Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar…

Neslihan Atagül’ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve Hazal Kaya, şu sıralar farklı nedenlerle de olsa hastalıkla boğuşuyorlar. Neslihan Atagül’ün, Sefirin Kızı dizisinde oynarken ortaya çıkan ‘geçirgen bağırsak sendromu’na yakalanmasının ardından tedavisi sürüyor. Hazal Kaya ise hafta içinde koronavirüse yakalandığı haberleri ile hayranlarını üzdü.

Şimdi iki ünlü oyuncunun son paylaşımlarıyla nasıl olduklarına bir göz atalım… İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, uzun zaman sonra yeni bir dizi için kamera karşısına geçmişti.

Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dönem filminde rol alacağı için çok heyecanlıydı ve çekimler de başlamıştı. Aylardır oyuncu koçu ile çalışan ve şan dersleri alan oyuncu, bir anda virüse yakalandığı haberleriyle hüsrana uğradı!

Hazal Kaya’nın tüm dikkatine ve çalıştığı ekibin de özenine karşın sette koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Kaya, hemen kendisini karantinaya aldı ve tedavisine de başlandı.

Neslihan Atagül'ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar... 10

Oyuncu, sosyal medyadan ara ara hayranlarına durumu hakkında bilgi veriyor. Şimdilik ayakta geçiren oyuncu, durumunun iyi olduğunu da belirtmekte.

Son yaptığı paylaşımlardan birisi de aşağıda. Odasına kapanan Hazal Kaya’nın glutensiz yiyecekleri ve laptopu ile zaman geçirmeye çalıştığı görülüyor…

Neslihan Atagül'ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar... 11

Neslihan Atagül ise bol bol doğada yürüyüşler yapıyor, eşi Kadir Doğulu’nun da desteğiyle tedavisine devam ediyor. Özel bir beslenme programı uygulandığı öğrenilen oyuncunun yaşadığı rahatsızlık nedeniyle şimdilik dinlenmeyi tercih ettiği ve yeni bir projesi olduğu haberlerinin de doğru olmadığı medyaya yansımıştı.

Neslihan Atagül, sevimli dostları Vera isimli köpekleriyle keyifli anlarını da instagram’dan paylaşıyor. Vera’nın da Neslihan Atagül’ün iyileşmesine katkısı yaptığı paylaşımlarda da görülüyor. Çok sevdiği köpekleri ile kısa videolar da yayınlıyor oyuncu.

Neslihan Atagül'ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar... 12

Instagram sayfasından ara ara paylaşımlar yapan Neslihan Atagül’ün sağlığının iyiye gittiği de görülmekte. Oyuncunun son dönemde çok zayıfladığı ve halsiz düştüğü biliniyordu. Fotoğraflarında ise daha iyi olduğu gözlenmekte.

Geçtiğimiz günlerde Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı için yapılan testlerin İngiltere’deki bir sağlık kuruluşuna da gönderildiği ve gelen beslenme programı ile oyuncunun evde hazırlanan yemekleri tükettiği öğrenilmişti.

Görünen o ki Neslihan Atagül, yaşadığı rahatsızlık sonrası giderek iyileşiyor. İşte son paylaşımlarından bir tanesi daha aşağıda…

Neslihan Atagül'ün son durumu ne? Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, karantinada ne yapıyor? İşte yanıtlar... 13