Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da iki bomba üst üste patladı!

Bir Zamanlar Çukurova’da iki bomba üst üste patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova’nın hikaye örgüsü o kadar güçlü ve etkileyici ki, izleyiciler her yeni bölümde yeni bir heyecan dalgası yaşıyor. Reyting sonuçları da çok iyi gelen dizi, 3. sezonunda yine perşembe akşamlarının zirvesinde yer alıyor… Geçen hafta Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başlamasına rağmen birincilikleri açık farkla kazanan atv dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

100. bölümü ile birlikte 3. sezonu tamamlaması ve yaz arası vermesi beklenen dizinin hikayesinde ise adeta bomba gibi gelişmeler yaşanacak. İzleyicilerin uzun süredir tahmin ettikleri şey gerçek çıktı… Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit karakteri, Nazan Kesal’ın hayat verdiği Sevda’nın kızı çıktı… Aslında bu durum tahmin ediliyordu ve işaretler de vardı. Ancak hikayede de Ümit, “Kızınım ben senin” diyerek annesinin yüreğine sesleniyor… Ümit ile Sevda arasında neler yaşandığı, anne – kızın neden bu noktaya geldi de yeni bir merak konusu olarak yakında dizinin hikayesinde yerini alacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova'da iki bomba üst üste patladı! 10

Bir başka bomba gelişme ise Demir konusunda yaşanıyor.. Fikret ile Demir kavgasında kazanan yine Demir oldu ve bunu da Fikret kendine yediremiyor… Ümit ile ortaklaşa plan kuran Fikret, tüm Çukurova’ya kardeşini rezil etmek için sinsi bir plan yaptı…

Züleyha ile aşkına sahip çıkan, ailesi ile yola devam etme kararı alan Demir’in bir de Ümit meselesi var. Demir’in yumuşak karnı da aslında Ümit… Hayalleri yıkılmış bir kadının neler yapabileceğini sergileyecek olan Ümit, eski sevgilisi Fikret ile bir olacak ve Demir’e hayatı zindan edecek. Ümit – Fikret ortaklığı dizinin heyecanını da iyice artıracak.

Bir Zamanlar Çukurova'da iki bomba üst üste patladı! 11

Demir’in adeta koynundaki yılan konumundaki Ümit, 91. bölümde gerçek yüzünü gösterecek. Ümit’in yanına giden Demir, Fikret tarafından yatakta fotoğraflanacak. Bu durum Çukurova’da yayılırsa düşünün artık çıkacak kıyameti…Tabii ki Züleyha ne yapacak bu da merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da iki bomba üst üste patladı! 12

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesinde üst üste patlayacak bu bombaların yanı sıra, Müjgan karakterinin de yakında diziden çıkacağı öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova'da iki bomba üst üste patladı! 13

Melike İpek Yalova, diziye bu sezon itibari ile veda edecek. Oyununun önümüzdeki haftalarda yapımdan ayrılması bekleniyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 8 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan 91. bölüm fragmanı: