Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek’in yakışıklılığı! Onur Tuna’nın terapi arkadaşı!

Buğra Gülsoy’un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek’in yakışıklılığı! Onur Tuna’nın terapi arkadaşı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin başrollerinden üç erkek oyuncu, sadece dizileriyle değil, sosyal medyadan paylaştıklarıyla da hayranlarının markajında. Bu üç isim de şu anda dizileriyle ekranda. Son yaptıkları paylaşımlarla da dikkat çektiler. Ekranın başarılı oyunculuğuyla takdir gören bu üç jönünün instagram’daki paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Buğra Gülsoy’un paylaşımı var. Oyuncu her ne kadar TRT1’de ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde oynadığı Sultan Melikşah karakteri ile gündeme gelse de onun gündemindeki belki de en önemli konusu minik oğlu Cem.

2018 yılında uzun süredir beraber olduğu Nilüfer Gürbüz ile evlenen Buğra Gülsoy’un 2019’un Nisan ayında da oğlu Cem dünyaya gelmişti. 22 aylık olan Cem, sevimliliğiyle görenleri de gülümsetiyor.

Buğra Gülsoy, yoğun çalışma temposundan vakit buldukça ailesiyle birlikte olmayı tercih ediyor. Paylaşımlarında da zaman zaman oğlu Cem ve eşi ile fotoğraf ya da videolarıyla keyifli anlarını yayınlıyor.

İşte Gülsoy’un sevimli oğlu Cem’in son hali…

Buğra Gülsoy'un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek'in yakışıklılığı! Onur Tuna'nın terapi arkadaşı! 10

Yeni sezonda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu Engin Öztürk. TV8’de yayınlanan ve başrolünde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un yer aldığı dizide Avukat Barış olarak ekrana geliyor. Hukuk bürosu sahibi olan Barış ile Zeynep arasında da bir aşk yaşanmaya başladı şimdilerde dizide.

Başarılı oyunculuğuyla hayranlarının beğenisini kazanan Engin Öztürk, aynı zamanda karizmatik ve yakışıklı görünümüyle de takipçilerinin markajında.

Dizideki halinden farklı olarak spor giyinmeyi çok seviyor oyuncu. Yine set dışında bir fotoğrafıyla verdiği poz aşağıda. Sarı camlı güneş gözlükleriyle de hem spor hem karizmatik olmuş oyuncu…

Buğra Gülsoy'un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek'in yakışıklılığı! Onur Tuna'nın terapi arkadaşı! 11

Onur Tuna ise Mucize Doktor dizisinin Ferman’ı olarak ekranlara gelmekte. Oyunculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Onur Tuna, aynı zamanda bir hayvan dostu.

Tuna, köpeği ile verdiği pozuna düştüğü notla da dikkat çekti. “Bu ara sadece aile terapisi” sözleriyle aşağıdaki fotoğrafı paylaşan Onur Tuna ve köpeğinin sevgi dolu pozları aşağıda.

Buğra Gülsoy'un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek'in yakışıklılığı! Onur Tuna'nın terapi arkadaşı! 12

Buğra Gülsoy'un oğlunun tatlılığı! Engin Akyürek'in yakışıklılığı! Onur Tuna'nın terapi arkadaşı! 13