Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’den bir yeni dizi daha! Bu kez başrolü İstanbullu Gelin’in oyuncusu ile paylaşacak!

Özge Özpirinçci’den bir yeni dizi daha! Bu kez başrolü İstanbullu Gelin’in oyuncusu ile paylaşacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kadın dizisinin ardından uzunca bir süre dinlenmiş ve başka bir projede yer almamıştı. Oyuncu, yaz sezonunda Marmaris ve Bodrum’da sevgilisi Burak Yamantürk ile uzun uzun tatil yaptı.

Tatilini Kasım-Aralık aylarına kadar uzatan oyuncu, en sonunda İstanbul’a dönüş yaptı ve merakla beklenen yeni projesinde rol almaya başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolünde oynadığı ve fantastik bir dizi olan ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ isimli dizinin çekimleri halen sürüyor.

Özge Özpirinçci'den bir yeni dizi daha! Bu kez başrolü İstanbullu Gelin'in oyuncusu ile paylaşacak! 8

Cunda’da başlayan çekimlerin daha sonra İstanbul’a taşındığı konuşulmuştu. İki sevilen ve başarılı ismi buluşturan dizi merakla beklenirken, Özge Özpirinçci’nin sezonda bir dizi daha çekmeye karar verdiği de ortaya çıktı!

Yeni sezonda ekranda olmak yerine bu kez dijitali tercih eden oyuncunun ikinci projesi de yine dijital bir platformda yayınlanacak.

Henüz hangisi olduğu net değil ama diziyle ilgili haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurda. Buna Göre Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini, Kırmızı Oda dizisini de yöneten başarılı isim Cem Karcı yapacak.

Özge Özpirinçci'den bir yeni dizi daha! Bu kez başrolü İstanbullu Gelin'in oyuncusu ile paylaşacak! 9

Sürpriz dizinin ismi ise İlk Ve Son… Özge Özpirinçci’nin dizideki partneri ise Salih Bademci. İstanbullu Gelin dizisinde oynadıktan sonra Kırmızı Oda’ya da konuk oyuncu olarak katılan Bademci, daha sonra Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın oynadığı Netflix için çekilen Kulüp dizisinde de rol almıştı.