Ana sayfa Sosyal Medya Sürpriz video! Demet Özdemir kızları topladı, dans koreografisi ile sosyal medyayı salladı!

Sürpriz video! Demet Özdemir kızları topladı, dans koreografisi ile sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı dizilerle son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir’in bir başka tutkusu da dans… 16 yaşından beri eğitim alan Demet Özdemir, dizilerinin yanı sıra dans çalışmalarına da fırsat buldukça devam ediyor.

Bir dönem hayatını dans ederek kazanan Demet Özdemir, oyunculuğa başladıktan sonra dansa ara vermedi ama aynı sıklıkla yapamıyor. Fakat her fırsatta eğitmenleri ve dans ettiği arkadaşlarıyla buluşarak çalışmalarını sürdürüyor.

Şu sıralar tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda olan Demet Özdemir, hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı. Zaman zaman instagram sayfasından dans arkadaşları ile buluştuğunu gösteren paylaşımlar yapıyordu oyuncu.

Bu kez hepsi kadınlardan oluşan bir grupla birlikte, koreografisi beğeni toplayan video ile dikkatleri çekti. Oyuncu, rengarenk kıyafetleri içinde eğlenceli bir dans ile hayranlarının karşısına çıktı.

Özdemir, “Biz biraz eğlendik” notuyla, aşağıdaki videoyu paylaştı. Demet Özdemir hayranlarının büyük ilgi gösterdiği paylaşım, bir gün içinde 2 milyon 500 bine yakın kişi tarafından izlendi. Beğeni yapanlar arasında Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya, Hazar Ergüçlü, Alina Boz gibi isimler de vardı.

Dizideki rol arkadaşı Naz Göktan ise videoya “Harikasınız canlar. Dahası gelsin bir sürü gelsin, sizi seviyorum” notunu düştü. Zeynep Bastık, İsmail Ege Şaşmaz, Asuman Dabak, Ziynet Sali, Burcu Özberk, Şahika Ercümen, Fatma Topbaş, Gülca Arslan gibi pek çok isim de beğeni ve yorumlarıyla destek verdiler…

İşte Demet Özdemir’in arkadaşlarıyla birlikte çektiği, beğeni toplayan dans videosu…