Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci’nin elbisesine demediklerini bırakmadılar ama o yanıtıyla herkesi susturdu!

Özge Özpirinçci’nin elbisesine demediklerini bırakmadılar ama o yanıtıyla herkesi susturdu!

tarafından zk zk

Kadın dizisindeki Bahar rolüyle dikkatleri çeken ve geçtiğimiz gün, Altın Kelebek’te ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü alan Özge Özpirinçci, sosyal medyadan herkesin kıyafetiyle ilgili yorumlarına son noktayı koydu!

Özge Özpirinççi, beyaz elbisesinin yanı sıra kafasındaki değişik taç modeliyle de dikkat çekmişti. Yaptığı paylaşımlarda bu kostümüyle kendisini savaşçı prensese benzetmişti.

Ödül gecesine sevgilisi oyuncu Burak Yamantürk ile birlikte katılan Özpirinçci, gecenin en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı da başardı.

Sözcü’nün haberine göre,  Özpirinçci ve Yamantürk gazetecilerin sorularını büyük bir samimiyetle yanıtlarken Özpirinçci’nin gece için tercih ettiği kıyafetse sosyal medyanın gündemine oturdu. Zeynep Tosun imzalı beyaz elbisesi ve başına taktığı taçla Özpirinçci G.O.R.A filmindeki Prenses Ceku’ya benzetildi.

ÖZPİRİNÇCİ’DEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Gün boyunca özellikle sosyal medya üzerinden kendisi hakkında yapılan yorumları takip eden Özpirinçci gece vakti twitter hesabından esprili bir paylaşımda bulundu:

Özge Özpirinçci'nin elbisesine demediklerini bırakmadılar ama o yanıtıyla herkesi susturdu! 7