Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde parlıyor!

Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 23 bölümlük performansıyla başarılı bir dönem geçiriyor. İlk sezonu devam eden dizi, koronavirüs pandemisine rağmen geniş platoda çekimleri sürdürüyor.

Pandemi nedeniyle kapalı olanlar için sahne yazılmıyor. Açık alanlarda yapılan çekimlerde de orman havası, izleyicileri ayrıca keyiflendiriyor. Dizide dikkat çeken genç oyunculardan birisi de Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer…

Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde parlıyor! 8

Kuruluş Osman dizisiyle birlikte göz dolduran oyuncu, 1998 doğumlu ve genç yaşına rağmen iyi performans sergiliyor. Bala Hatun karakterinin dövüş sahnelerinde ustalaştığı ekrana yansıdı.

Özge Törer ilk kez bir dizide yer alıyor. Performansını ise her bölüm daha da artırıyor. Aşağıdaki videodan Bala Hatun ile Aygül karakterlerinin dövüş sahnesini izleyebilirsiniz.

Özge Törer, at binme sahnelerinde de oldukça başarılı performans sergiliyor…

Kuruluş Osman dizisinde ismini parlatmaya başlayan genç oyuncu, hayatının en önemli şansını buldu.

Sosyal medyada Özge Törer ile ilgili birçok olumlu mesaj paylaşılıyor. Genç oyuncuya izleyicilerden de önemli bir destek var.

Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde parlıyor! 9

1.68 boyundaki Özge Törer, halen eğitimini sürdürmektedir.

Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde okuyan Özge Törer’in ilk dizisinde başarılı olması da ayrıca dikkat çekiyor.