Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman her bölümüyle izleyicinin kalbinde yer ediniyor!

Kuruluş Osman her bölümüyle izleyicinin kalbinde yer ediniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Burak Özçivit, Yurdaer Okur, Nurettin Yıldız, Didem Balçın, Ragıp Savaş gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı atv’nin sevilen dizisi, her yeni bölümle izleyicilerin kalbinde daha da çok yer ediniyor.

Koronavirüs pandemisine rağmen platoda çekimler sürdürülüyor. Pandemiden sonra 3 hafta ara veren dizi, yeni bölümleri ile ekrana geldikçe izleyici sadakati yükseliyor. Kuruluş Osman dizisinin özellikle atlarla çekilen sahneleri, diziye ayrı bir hava katıyor. Burak Özçivit’in çok iyi at binmeye başlaması da görüntülerden anlaşılıyor.

27 Mayıs Çarşamba günü 23. bölümü yayınlanan dizi, ekranda diğer diziler olmadığı için daha da çok ilgi görüyor ve izleyiciler her yeni bölümde şaşırtan sahnelerle karşılaşıyor. Çekimleri orman içindeki büyük bir platoda yapılan dizi, her yeni bölümde daha da iyi görüntü kalitesi sunuyor.

Çekim tekniklerinin yanı sıra, oyuncuların performansları da rollerine alıştıkça artıyor. Bu durumun benzeri Diriliş Ertuğrul dizisinde de görülmüştü. Diriliş Ertuğrul oyuncuları da rollerine alıştıkça çok iyi performanslar sergilemiş ve dizinin 5 sezon sürmesinde de bu başarı etkili olmuştu.

Kuruluş Osman her bölümüyle izleyicinin kalbinde yer ediniyor! 7

Osmanlı Devleti’nin kuruluş günlerinin hikayeleştirildiği dizide Bala Hatun karakteri de büyük dikkat çekiyor. Özge Törer’in canlandırdığı Bala Hatun’un at bindiği sahneler izleyenleri şaşırtmakta. Özge Törer çok başarılı bir performans sergiliyor ve bu durum da dikkatlerden kaçmıyor.

Kuruluş Osman dizisinin 3 Haziran’da yayınlanacak 24. bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. İzleyicileri çok etkileyecek sahneler var.. İşte Kuruluş Osman 24. bölüm fragmanı: