Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti 64. yeni bölümde Pembe ve Görkem gerginliğine Nilay katılıyor, olaylar çığırından çıkıyor!

Kızılcık Şerbeti 64. yeni bölümde Pembe ve Görkem gerginliğine Nilay katılıyor, olaylar çığırından çıkıyor!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Sezonun başarılı projeleri arasında yer alan ve Cuma akşamları hem AB hem de ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde edebilen dizinin yeni bölümü yine çok hareketli geçecek. Başarılı oyunculuk performansları ve etkili hikayesi ile ikinci sezonu tamamlamaya doğru adım adım ilerleyen Kızılcık Şerbeti dizisi, gelecek sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kızılcık Şerbeti’nin 64. Bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle: Doğa’nın yeniden bir araya gelmek için istediği şartı yerine getirmekte zorlanan Fatih’i kötü günler beklemektedir. Rüzgar’ın, Abdullah ile konuşması Nursema’yı çok zor durumda bırakır. Abdullah, kızının kanalda çalışmaya devam etmesine kesinlikle izin vermez.

Rüzgar, yaptığı hatayı anlamıştır ancak artık çok geçtir. Çimen, Kıvılcım’ın asistanı olarak şirkette çalışmaya başlar. Kıvılcım ve Çimen’in şirkette olması, Abdullah ve Ömer’in arasındaki ipleri git gide germektedir. Nilay, adını verdiği kremin üretim aşamasını da yakından takip etmektedir.

Kıvılcım ve Ömer’in Ünal ailesini eve yemeğe davet etmesi büyük bir sürpriz ile sonlanacaktır. Nursema’nın alacağı bir ödül için Ünallar törene hep birlikte gider. Pembe, kızını yeniden evlendirmek için harekete geçer ancak tüm çabaları Nursema tarafından bertaraf edilir.

Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay’ın da dahil olması çatışmayı çok büyük bir boyuta taşıyacaktır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 24 Mayıs Cuma saat 20.00’de Show TV’de!