Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız bu sefer güçlü bir dram dizisiyle ismini daha çok duyurmaya başladı!

Özge Yağız bu sefer güçlü bir dram dizisiyle ismini daha çok duyurmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Yağız, ilk başlarda günlük dizilerle adını duyurdu. Adın Sen Koy ve ardından da Yemin isimli projelerdeki başarısı ile sosyal medyada parlayan oyuncu, sonrasında ise ana akım televizyon kanallarının haftalık dizilerinin aranılan kadın yıldızlarından birisi oldu.

Sol Yanım, İçimizden Biri, Baba gibi televizyon dizilerinde farklı rollerde yer alan oyuncu, hayranlarının çok özlediği güçlü bir dram yapımı ile bu sezon ekrana geri döndü. Safir isimli atv dizisinin reytinglerinin iyi gelmeye devam etmesi, Özge Yağız hayranlarını da çok memnun eden bir gelişme oldu.

Üçüncü bölümü yayınlanan ve pazartesi akşamlarının reyting rekabetinde hem Bambaşka Biri hem de Ömer dizisi ile gayet başarılı şekilde yarışan Safir projesi, izleyicilerden destek görmeye devam ediyor.

Üçüncü bölümde de tüm kategorilerde reytinglerde yükseliş dikkatlerden kaçmadı. Tüm kişiler kategorisinde 4’lü oranlardaki reytingleri ile şimdilik iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebileceğimiz Safir dizisinin hikayesine bağlı olarak önümüzdeki haftalarda bu yükselişi sürdürmesi bekleniyor.

İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün erkek başrol olarak yer aldığı Safir dizisi, Özge Yağız gibi dram dizileriyle parlayan genç bir oyuncu için çok önemli bir kariyer sınavı niteliği taşıyor.

Oyuncunun hayranlarının da sosyal medya platformlarında etkileşim elde etmek için yoğun bir çaba içine girmiş olması, Özge Yağız’ın etkileme gücünün de bir göstergesi olarak gözüküyor.