Ana sayfa Dizi Haberleri Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır şovu devam ederken, Ömer dizisinin reytingleri şaşırtıyor!

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır şovu devam ederken, Ömer dizisinin reytingleri şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında Ömer dizisini izleyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Dizinin hikayesi kadar oyuncuların performansı da izleyicilerin heyecanını artıran başlıca unsurlar arasında bulunuyor. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı çok başarılı başrol performansı ortaya koymaya devam ediyor. İkilinin birlikte sahnelerine de izleyicilerden yoğun bir ilgi var.

İkinci sezona başlayan Ömer dizisinde 23. bölüm de geride kaldı. Selahattin Paşalı’nın ilk sezona göre değişen imajının izleyicilerin gözlerini ısırdığı yeni sezonda reytinglerde de bir gariplik gözlemleniyor.

11 Eylül Pazartesi akşamı sezona 22. bölümüyle başlayan Ömer dizisinde reytingler hiç kimsenin beklemediği oranda düşük gelmişti. Halbuki ilk sezonunda dizi en istikrarlı reytinglerle devam eden yapımların başında geliyordu.

Ömer dizisi geçen sezon izleyicileri kendisine bağlamış ve sadık izleyici kitlesi neredeyse hiç azalmamıştı. İkinci sezon başlangıcı tüm kişiler ve AB gruplarında 3’lü oranlarda gerçekleşen Ömer dizisi, 23. bölümünde ise tüm kategorilerde de reyting artışı yaşadı.

Bu durum dizinin sadık hayran kitlesinin yeniden projeye dönmekte olduğunu gösteriyor. Tüm kişilerde reytingler az artsa da AB grubunda 4’lü oranlar 23. bölüm ile elde edildi.

ABC1 grubunda ise geçen hafta da 4’lü oranlar elde edilmişti ama bu hafta bir miktar daha yükseliş yaşandı.

Tüm bu tabloya bakıldığında, özellikle sosyal medyada izleyicilerin yorumları ile bir arada değerlendirildiğinde dizinin başarısı bu reytinglerle açıklanamaz.

Geçen sezon çok daha iyi oranlar elde eden Ömer dizisinin ikinci sezonu çok iyi başladı. Dizi hayranları sosyal medyada sürekli övgü dolu yorumlar paylaşıyor.

Kimi izleyiciler reytinglerin iyi olduğunu savunsa da geçen sezona göre belirgin bir düşüş var. Hem de geçen sezon rakip diziler çok daha güçlü yapımlardı.

Safir ve Bambaşka Biri isimli iki yeni dizi ile rakip olan Ömer projesinden daha iyi reytingler beklendiğini belirtelim.

Tüm kategorilerde de oranlar 5’li seviyeleri aşar ise dizinin hayranları rahatlayacaktır. Aksi durumda Ömer dizi projesinin ikinci sezonda izleyici kaybı yaşaması, ilerleyen haftalarda ciddi sorunlar yaşatabilir.