Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, Hazal Subaşı’nın izinden gidiyor!

Özge Yağız, Hazal Subaşı’nın izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal 7 ekranında Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile büyük dikkat çeken genç oyuncu Özge Yağız, başarılı performansı ile adından konuşturduğu bir dönemde yapıma veda etti. Daha önce Zeliha karakteri ile Adını Sen Koy dizisinde rol alan Yağız, Yemin ile kendini gösterme fırsatı buldu.Hazal Subaşı gibi Özge Yağız da günlük bir dizide parladı ve bu yolda devam etmek yerine kendisine yeni bir hedef seçti.

Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakterine hayat veren Hazal Subaşı da yapım devam ederken ve bir hayli de popüler iken ayrılık kararı almıştı. Sonrasındaki süreçte ise Hazal Subaşı, Bir Umut Yeter ve ardından da Çukur dizisinde başrolde yer alarak daha geniş kitlelere kendisini tanıtmıştı.

Özge Yağız, Hazal Subaşı'nın izinden gidiyor! 7

Hazal Subaşı’nın ilerlediği yoldan bu sefer de Özge Yağız’ın gittiği anlaşılıyor. Oyuncu, dizinin 2. sezon finalinin ardından yapımdan ayrılarak yeni teklifleri değerlendirmeye aldı.

Sözleşmesi bittiği için rahat olan Özge Yağız, Yemin dizisinde bir hayli iyi bir noktada olmasına rağmen, geniş kitleler tarafından tanınmıyor.

Özge Yağız, aynen Hazal Subaşı gibi kendisini geniş kitlelere tanıtacak yeni yapımlarda başrol oynayarak büyük bir kariyer sıçraması yaşayabilir.