Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz’ün hayvan sevgisi bir başka!

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz’ün hayvan sevgisi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile ekranda yer almakta oyuncu Özge Özder, aynı zamanda bir hayvan dostu… Koronavirüs salgını nedeniyle sokak hayvanlarının yiyecek bulmasında zorluklar olduğu biliniyor.

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, büyük bir çaba harcayarak sokak hayvanlarını doyurmak adına önemli bir iş üstlendi… İkili, bugün de instagram’dan paylaştıkları fotoğraflarla mutluluklarını paylaştı.

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz'ün hayvan sevgisi bir başka! 7

Özge Özder instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak, duygularını ifade etti.

“Sizi unutur muyuz hiç? Kim demiş karantina onları beslemeye, onlarla buluşmaya engel diye… Kapımızın önüne mama koymak, yapabiliyorsak dışarı çıkınca tüm mahalleyi doyurmak… Gidebiliyorsak o kimselerin uğramadığı, dışlanıp atılmış olanların sığınağı olan ormanlara dalmak… Ve size doğru orman içlerinden sevgiyle koşan , sarılan, üstünüze sıçrayıp boynunuza atlayan onlarca can…

Teşekkür etmek için yüzünü ellerini yalayıp, gitme dercesine bacaklarına sarılan canım sokak çocukları…Hayatta bazı duygular hiç bir şeye değişilmez ya hani, benim için bu onlardan biri… Ben derim ki bu bölümü sakın ama sakın kaçırmayın! İzleyince çok daha iyi anlayacaksınız! #karantina ve #korona günleri günlüğümüzden bir sayfa işte size.”