Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız için Safir dizisi ilkleri yaşadığı bir proje oldu!

Özge Yağız için Safir dizisi ilkleri yaşadığı bir proje oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Safir dizisi için hazırlıklar Kapadokya’da devam ediyor. Özge Yağız, İlhan Şen ile Burak Berkay Akgül bulunuyor.

Saklı kalan bir aşk hikayesinin anlatılmakta olduğu dizinin hikayesi güçlü bir dram olarak öne çıkıyor. Özellikle başrol çifti İlhan Şen ile Özge Yağız’ın partnerliğini merak eden izleyiciler, Safir dizisinin çekim mekanlarının güzelliğine de hayran kalacak.

Özge Yağız, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Her anlamda ilkleri yaşıyorum. İlk kez atv ekranlarındayım, ilk kez Kapadokya’ya geliyorum, ilk kez bu kadar enerjilerimizin uyuştuğu bir ekiple çalışıyorum. Böyle bir denklemin kötü bir sonuç doğuracağını düşünmüyorum” diye konuştu.

Sosyal medyada da çok konuşulmakta olan Safir dizisinde İlhan Şen ile Özge Yağız ikilisinin partnerliği de merakla bekleniyor. Daha şimdiden enerjileri ile takipçilerini memnun eden iki genç oyuncu, Safir dizisiyle birlikte farklı deneyimler de yaşamaya başladı.

Son dönemin dikkat çeken erkek oyuncularından İlhan Şen, “Aynı heyecanı paylaşıyoruz. Çok büyük hazırlık var burada. Kapadokya çok güzel. Umarım istediğimiz gibi olur. Onun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.