Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon senaryosu öyle farklı yazıldı ki, oyuncular bile şaşkına döndü!

Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon senaryosu öyle farklı yazıldı ki, oyuncular bile şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonu ile yeniden izleyicileri Show TV ekranına davet ediyor. Eylül ayının ortalarında yeni bölümlerinin yayınlanması beklenen dizi için ekip çalışmalara başladı. Dizide Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz, ikinci sezon ile ilgili bilgiler verdi.

Yaz dönemini güzel geçirdiğini anlatan Serkan Tınmaz, Çanakkale ve Marmaris’te zaman geçirdiğini söyledi. Ailesi ile görüşme fırsatı da bulan oyuncu, yaz dönemini güzel değerlendirdiğini söyledi. Herkesin merakla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezondan ilk 3 bölümünün senaryosunun oyunculara verildiği ortaya çıktı.

Serkan Tınmaz, “Geçen sezondan daha heyecanlı olacak gibi duruyor. Bize 3 bölüm geldi, okudum. Aynen devam ediyoruz. Ama gerçekten geçen sezonun 2-3 katı daha büyük heyecanla devam edecek” diye konuştu.

Umut karakterinde sürpriz gelişmeler bekleyen birçok izleyici bulunuyor. Serkan Tınmaz’ın ikinci sezondaki ilk 3 bölümün senaryosuna atıf yaparak hikayenin çok değişeceğini söylemesi dikkat çekiciydi.

Oyuncu, yeni hikaye konusunda şunları anlattı: “Bizim bile beklemediğimiz yerlerden ilerlemiş yeni sezon. Bu bizim için müthiş bir şey oluyor, böyle şaşırtıcı bir senaryo oyunca.”

Dizinin setinde Müjde Uzman ve Ceren Yalazoğlu ile çok sık çalıştıklarını hatırlatan oyuncu, herkes ile çok iyi anlaştığını söyledi.

Oyuncular arasında güzel bir enerji oluştuğunu belirten Serkan Tınmaz, son dönemin öne çıkan genç isimlerinden birisi olmayı Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısına borçlu.