Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, İlhan Şen ile Burak Berkay Akgül tebrik edilmeyi hak ediyor!

Özge Yağız, İlhan Şen ile Burak Berkay Akgül tebrik edilmeyi hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kapadokya’da çekimlerine devam edilmekte olan Safir isimli dizinin hikayesi izleyicileri fazlasıyla cezbediyor. Dizinin her yeni bölümünde heyecanın artması da reytinglere çok olumlu yansıyor.

Özge Yağız, İlhan Şen ile Burak Berkay Akgül’ün başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesinin yanı sıra genç oyuncuların rollerine çok iyi uyum sağlamaları da izleyicileri etkiliyor.

Safir dizisinin 7. bölümü geride kaldı ve tüm kişiler kategorisinde 16 Ekim akşamı birincilik elde etmesi hak edilmiş bir başarı olarak göze çarpıyor. Ömer ve Bambaşka Biri isimli dizilerle yarışmakta olan Safir, başladığı günden bu yana iyi reytingler elde eden ve umut veren bir proje oldu.

Dizinin hikayesinin açılması ve belirsizliklerin de ortadan kalmasının izleyicilerin desteğinin artmasına neden olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Hikayenin daha da genişlemesi, merak unsurunun artırılması ve bu istikrarın sürdürülmesi durumunda Safir dizisinin çok başarılı bir sezon geçirmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Safir dizisinin bu önemli çıkışında başrol oyuncularının izleyicileri etkileyen performansları da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle de Özge Yağız’ın güçlü bir dram rolünde hayranlarından büyük beğeni topladığını, karakterine iyi bir uyum sağladığını söyleyebiliriz.

İlhan Şen’in izleyiciler tarafından çok beğenilen karakteri gibi Burak Berkay Akgül de başrolde olmanın hakkını veren bir performansa imzasını atıyor.

Hem hikaye hem de oyuncuların başarıları ile birlikte Safir dizisi de reytinglerini yükseltiyor ve 7. bölümü ile birlikte de tüm kişiler kategorisinde birinciliği elde ederek başarısını kanıtlamış oldu.