Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin dünyanın birçok ülkesinde sevilmesinin altında yatan bir sır var!

Yalı Çapkını dizisinin dünyanın birçok ülkesinde sevilmesinin altında yatan bir sır var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi geçen sezon ortaya çıktı ve sezonun en başarılı işi olarak da adını Türk dizi tarihine yazdırdı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi, güçlü bir oyuncu kadrosu ve dram hikayelerini sevenleri etkileyecek bir ambiansı bulunuyor.

Dizinin yapımcısı Onur Güvenatam da Variety dergisindeki açıklamasında Yalı Çapkını dizisinin neden bu kadar çok beğenildiğine bir açıklama getirdi. Yapımcıya göre dizinin hikayesinin hayatın içinden olması başarının da sırrı olarak öne çıkıyor.

Onur Güvenatam diyor ki, “Evlilikten etkilenen iki genç kız kardeşin hikayesi dünyanın her yerindeki genç nesiller bu karakterlerle bağ kurabilirler. Çünkü ya birisi onlara bu durumu anlatmıştır ya da başka kadınların bundan etkilendiğini görmüştür. Başarının en büyük nedenlerinden biri de budur.”

Yalı Çapkını dizisinin dünyanın birçok ülkesinde sevilmesinin altında yatan bir sır var! 7

Gerçekten de iki genç kız kardeşin evlilik ile yaşadıkları deneyimin güçlü bir hikaye ve oyuncu kadrosu üzerinden anlatılması dizinin çok iyi reytingler elde etmesini ve yurt dışında da 40’tan fazla ülkeye hızla yayılmasını sağladı.

Geçen hafta reytinglerde yaşanan büyük düşüş sonrasında yeni bölümlerde izleyici desteğinin nasıl gerçekleşeceği bilinmez ama, hikayede eleştirilen noktaların düzeltilmesi durumunda yeniden eski izleyicisini ekrana çekmesi mümkün görünüyor.

Dergideki açıklamasında Onur Güvenatam, izleyicilere nasıl ulaşabilecekleri üzerine çok düşündüklerini de aktarıyor. Erkek, aile veya kadın demografisi gibi farklı hedefleri hesap ederek çalışmalar yaptıklarını anlatan ünlü yapımcı, dünyanın her yerindeki insanların duygularına dokunabilmeyi amaçladıklarını belirtiyor.

İnsan ilişkilerinde duygular konusunda izleyicilere neler verebilecekleri üzerine yoğunlaşan hikayesi ile Yalı Çapkını dizisi, tüm karakterleri ile birlikte başarılı bir proje olarak ortaya çıkıyor.

Onur Güvenatam’ın da dediği gibi izleyicilerin duygularına ulaşmayı hedefleyen bir yapı kurmak, dizi dünyasında başarının anahtarı gibi gözüküyor.