Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın vedasından sonra Gökberk Demirci’nin durumu da netleşti!

Özge Yağız’ın vedasından sonra Gökberk Demirci’nin durumu da netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında ilk iki sezonu hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan günlük dizi Yemint, güçlü bir konum elde etmişti. Dizide başrolde yer alan Gökberk Demirci ile Özğe Yağız’ın aşk yaşadıklarının ortaya çıkması ise hayranlarını bir hayli sevindirmişti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında ise Özge Yağız Yemin dizisine veda ettiği ortaya çıkınca tüm hayranlar bu duruma hem şaşırdı hem de üzüldü. Yemin dizisinde yaşadıkları aşkın bu ayrılıkta etkisi var mıydı, bu konu da hep kafalarda soru işareti olarak kaldı.

Özge Yağız yoluna Star TV ekranında yayınlanan ve 12 bölüm süren Sol Yanım dizisi ile devam etti. Ana akım medyada yer alan dizi sayesinde ismini parlatan oyuncu, şimdi yeni rol tekliflerini değerlendiriyor.

Gökberk Demirci ise Yemin dizisinin 3. sezonunda yer aldı. İlk haftalarda günlük dizi olarak yayınlanan Yemin, Reyhan karakterinin ayrılığının ardından güç kaybetti ve reytingleri düştü. Kanal 7 de diziyi sadece hafta sonları yayınlamaya başladı.

Özge Yağız'ın vedasından sonra Gökberk Demirci'nin durumu da netleşti! 5

Yemin dizisinin 3. sezonu da yakında bitecek. Dizi 4. sezona gidecek beklentisi yüksek. Ancak Gökberk Demirci’nin yapımdan ayrılacağına yönelik iddialar sosyal medyada sıklıkla dillendiriliyor.

Bu durumun doğru olmadığı ise gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi ile ortaya çıktı. Demirci, Yemin dizisine devam edecek. Belki de bu durum 4. sezonun da yayınlanabileceği anlamı da taşıyor olabilir.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı da dolu dizgin sürüyor. Çift, yaz aylarında sürpriz bir nikah yapar ise şaşırmamak lazım.