Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya bikinili pozlarıyla instagram’ı salladı! Bakan bir daha baktı!

Özgü Kaya bikinili pozlarıyla instagram’ı salladı! Bakan bir daha baktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve bir anda büyük dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya ön plana çıkmakta. İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizide, Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekmekte.

Yaz sezonunda bol bol dinlenen ve yeni sezona enerji toplayan Özgü Kaya, çekimleri Ayvalık’ta süren dizide Berker Güven ile partner olarak kamera karşısına geçiyor. Dizinin en heyecanla izlenen ikilisi Somer ve Türkan olarak hikayeleri de yeni sezonda merak konusu.

Bu arada genç oyuncu, başarılı performansı ile dizinin  çok konuşulan isimlerinden. Kaya, , ilk olarak 2017 yılında başladığı oyunculukta giderek emin adımlarla ilerlemekte.

Şöhret basamaklarını yavaş yavaş tırmanan Özgü Kaya, sosyal medyada da ilgiyle takip edilmekte. Hayran sayısını Üç Kız Kardeş’teki Türkan karakteri ile daha da arttıran Kaya, son olarak yaptığı paylaşımlardan biriyle hayranlarını hem şaşırttı hem de ‘Maşallah’ dedirterek beğeniler aldı.

Özgü Kaya bikinili pozlarıyla instagram'ı salladı! Bakan bir daha baktı! 8

Beyaz bikinisi ile çekilen iki fotoğrafıyla takipçileri tarafından ateş emojili beğenileri kaptı oyuncu. Özgü Kaya ‘Yaz ve ben’ notuyla yaptığı paylaşımlarıyla büyük dikkat çekti. Düzgün fiziği ile beğeni toplayan Özgü Kaya, bir model edasıyla verdiği pozlarıyla sosyal medyayı salladı adeta!

İlk olarak Kanal D’nin Adı Efsane isimli dizisindeki Sibel karakteri ile dikkatleri çekmişti Kaya. Bu dizide biraz kilolu olan oyuncu, geçen süre içinde daha fit bir görüntü vermeye başladı.

Özgü Kaya ayrıca, Mehmetçik Kutül Amare isimli TRT1 dizisinde’ Zeynep’ karakteriyle yer almıştı.

Özgü Kaya bikinili pozlarıyla instagram'ı salladı! Bakan bir daha baktı! 9

Kaya’yı şöhrete ulaştıran dizisi ise atv’nin sevilen yapımı Kimse Bilmez oldu. Bu dizide Keremcem ile başrolde yer alan Özgü Kaya, kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı Kimse Bilmez dizisiyle…