Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den hayranları şok eden final kararı, bir dizi daha bitiyor!

Fox TV’den hayranları şok eden final kararı, bir dizi daha bitiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun sevilen yapımlarından birisi olmayı başardı Senden Daha Güzel dizisi. Ancak yaz bitti ve Eylül sezonu başladı. Her ne kadar belli bir izleyici kitlesi ile bugünlere gelmiş olsa da pek çok yaz dizisi gibi Senden Daha Güzel için artık yolun sonu gözüktü.

Yaz aylarında Salı akşamları yayınlanan dizinin, hafta içinde devam etme şansı pek yoktu! Zira kanalın çok daha iddialı yapımları için hafta içini boş tutması gerekiyor ve sonunda beklenen karar duyuruldu. Romantik komedi türündeki Senden Daha Güzel dizisinde Cemre Baysel ve Burak Çelik uyumu, izleyici tarafından çok başarılı bulundu. Kısa sürede kalpleri kazanan bir dizi olmayı da başardı. Fakat geçtiğimiz hafta Salı akşamından Cumartesi akşamına alınmasıyla dizi bir miktar izleyiciyi kaybetti bile!

Reytinglerin düzelme ihtimali de olmayınca karar gecikmedi. Senden Daha Güzel dizisi 14. bölümü ile birlikte 17 Eylül Cumartesi akşamı final yapacak. Fox TV’den paylaşılan 14. bölümün final olduğuna yönelik bilgi, dizinin hayranlarını çok üzdü.

 

Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Kusursuz Kiracı dizisinden sonra Senden Daha Güzel dizisi Cumartesi günlerine kaydırılmıştı. Bu kez atv’nin Kardeşlerim ve TRT’nin Gönül Dağı dizileriyle karşı karşıya geldi Senden Daha Güzel dizisi ve izleyici kaybı kaçınılmaz oldu.

Kardeşlerim ve Gönül Dağı’nı 3 sezondur ilgiyle izleyenlerin aynı akşam yayınlanan Senden Daha Güzel dizisine geçiş yapması zordu! Yeni güne geçmesiyle birlikte izleyici kaybı yaşayan Senden Daha Güzel için devam etme imkanı görmeyen Fox TV tarafından final kararı bir zorunluluk gibi gözüküyor.

Fox TV'den hayranları şok eden final kararı, bir dizi daha bitiyor! 7

Yaz sezonundaki renkli, heyecanlı, enerjik, başrollerin uyumu içindeki aşk hikayesi ile sevilerek izlense de kış sezonunda bu tür dizilerin varlık sergilemesi çok zor.

Diziyi takip edenler zaten bir süredir aynı konular etrafında dönülmesi, hiç bir ilerleme yaşanmaması nedeniyle eleştirilerini de artırmıştı ki, reyting düşüşünde bunun de etkisi var.

Senden Daha Güzel dizisi yine de birçok izleyicinin aklında çıkmayacak bir yapım olarak gözüküyor.