Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Gelecek Uzun Sürer ile ilgili ilk kez konuştu!

Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Gelecek Uzun Sürer ile ilgili ilk kez konuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Star TV’nin Kağıt Ev dizisiyle gelmişti Nur Fettahoğlu. Oyuncu, 2021 yılında yayınlanan dizisinin kısa sürmesinin ardından uzun süredir ekranda değil. Ancak ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmiyle Disney Plus’ta bir süre önce izleyici ile buluştu. Ayrıca bu süre zarfında Babamın Öldüğü Gün, Ayak İşleri, Doktor Sadık Ahmet filmlerinde de rol aldı.

Nur Fettahoğlu’nu yeniden ekrana döndüren proje ise 90’lı yıllara damgasını vurmuş olan Beverly Hills 90210 isimli dizinin yerli versiyonu olacak. 1990 yılında başlayıp 2000 yılına dek süren 10 yıllık dönem boyunca dünyada ilgiyle izlenen gençlik dizisi, şimdi Türkiye uyarlaması ile gündemde.

ABD’nin çok konuşulan, döneminin öne çıkan yapımlarından olan Beverly Hills, Ay Yapım tarafından uyarlanıyor. İsmi Gelecek Uzun Sürer olarak belirlenen dizide hepsi birbirinden yıldız isimler yer almakta. Nur Fettahoğlu da bu isimlerden birisi.

Kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Necip Memili gibi isimlerin oynayacağı gençlik dizisi ile Nur Fettahoğlu da yeniden ekrana dönecek. Oyuncu, yeni dizisiyle ilgili ilk açıklamasını da kısa bir süre önce yaptı.

Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Gelecek Uzun Sürer ile ilgili ilk kez konuştu! 7

Hem hikayesi hem oyuncuları ile dikkat çeken bir proje olan Gelecek Uzun Sürer, ekranın merakla beklenen yapımlarından birisi. İlk haberi duyulduğundan beri izleyicinin heyecanla takip ettiği Gelecek Uzun Sürer ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşmekte.

Yaz döneminde bol bol dinlenen, tatil yapan Nur Fettahoğlu, instagram hesabından fotoğraflarını da hayranlarıyla sıklıkla paylaşmıştı. Oyuncu, uzun tatilinin ardından enerjisini toplamış bir şekilde yeniden sete girecek. Fettahoğlu, güzel bir yaz dönemi geçirdiğini belirttiği açıklamasında, yeni projesi ile ilgili de şunları söyledi:

“Gelecek Uzun Sürer projesindeyim. Çok güzel bir ekip olduk. Aşırı heyecanlıyız, sete çıkmayı bekliyoruz. İnşallah güzel olacak ve seyircilerimiz de beğenecekler.”

Bu arada Hükümsüz isimli bir dijital dizide de konuk oyuncu olarak rol alan ve performansı ile çok konuşulan oyuncu, dijital platformlar ile ilgili de bir değerlendirme yaptı. Nur Fettahoğlu, birçok yapımın kısa süreç içinde ortaya çıkması konusunda “Tabii ki kafa karıştırıyor. Alternatif çok oluyor çünkü. Seçici olmak çok zor. Ama bütün arkadaşlarımızın çok seçici ve özenli davrandıklarını biliyoruz. En azından yapım şirketlerinin de, o yüzden hala güvenli alandayız” diye konuştu.