Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya kapak yıldızı oldu! Partneri Berker Güven’den yorum gecikmedi!

Özgü Kaya kapak yıldızı oldu! Partneri Berker Güven’den yorum gecikmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi bu sezonun en başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıktı. Sezona geç başlayan ama güçlü hikayesi ile büyük dikkat çeken dizi Salı akşamları Kanal D ekranına damga vuruyor.

Oyuncu Özgü Kaya, canlandırdığı ‘Türkan’ karakteriyle ile adeta hikayenin sürükleyici öğesi konumuna geldi ve kariyerinde sıçrama yaşadı. Dizide Berker Güven’in canlandırdığı ‘Somer’ karakteri ile ‘Türkan’ın güçlü uyumu da dikkat çeken bir başka nokta olarak öne çıktı.

Özgü Kaya, All Magazin dergisinin Haziran ayı sayısının kapak yıldızı oldu. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren Özgü Kaya, fotoğraflarını instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı.

Özgü Kaya kapak yıldızı oldu! Partneri Berker Güven'den yorum gecikmedi! 9

Fotoğrafları sosyal medyada ‘O zaman dans’ notuyla paylaşan oyuncuya, Üç Kız Kardeş dizisindeki partneri Berker Güven’in yorumu da gecikmedi.

Berker Güven partnerine; ‘O zaman renk’ yorumunu yaptı. Özgü Kaya da partnerine kalp emojisiyle yanıt verdi. İkilinin sosyal medya yorumları hayranlarını mest etti. Berker Güven’in yorumu kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Özgü Kaya kapak yıldızı oldu! Partneri Berker Güven'den yorum gecikmedi! 10

All Magazin dergisinde Özgü Kaya ile ilgili şu ifadelere yer verildi; “Tutkusu, keşfe açık yapısı, özgür havası… Genç ve başarılı oyuncunun “aile, müzik, aşk” üçgeni içerisinde yönettiği dünyasının sınırları içerisine giriyoruz.”

Özgü Kaya kapak yıldızı oldu! Partneri Berker Güven'den yorum gecikmedi! 11