Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyanın en yakışıklı aktörlerinin arasına Can Yaman da girdi!

Dünyanın en yakışıklı aktörlerinin arasına Can Yaman da girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İş hayatını İtalya’da sürdürmeye karar verdikten sonra kariyerinde çok hızlı bir yükseliş yaşayan Can Yaman adını dünyanın en iyileri arasına yazdırmayı başarıyor. Can Yaman son olarak Brad Pitt, Zac Efron gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı “Dünyanın En Yakışıklı Aktörleri” sıralamasına girdi.

Can Yaman’ın yükselişi göz kamaştırıyor. Yaklaşık 1,5 yıl önce aldığı teklif üzerine İtalya’ya yerleşen ve kariyerini burada sürdürmeye karar veren yakışıklı oyuncu arka arkaya projelerde yer almaya devam ediyor, dünyanın en prestijli etkinliklerinde boy gösteriyor.

Yakışıklı oyuncu son olarak dünyanın en yakışıklı aktörleri arasına girdi. New Business Herald isimli internet sitesinin yaptığı listede Brad Pitt, Zac Efron, Mathew McConaughey, Robert Downey Jr. Ryan Gosling gibi dünyaca ünlü isimlerin arasına Can Yaman da girdi. Konuyla ilgili yazılan yazıda Can Yaman’ın hukuk eğimi aldığı, bir süre avukatlık yaptığı ve rol aldığı dizilerden bahsedildi.

Dünyanın en yakışıklı aktörlerinin arasına Can Yaman da girdi! 7

Can Yaman’ın bir sonraki dizi projesi ise Türkiye’de çekilecek. Yaman, Ay Yapım’ın Disney Plus için çekeceği El Turco isimli dizide başrol oynayacak. Yakışıklı oyuncu dizinin çekimleri için bir süre Türkiye’de kalacak. Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği El Turco dizisi Osmanlı’nın Viyana Kuşatması zamanında geçecek.

Can Yaman yaklaşık 1,5 yıl önce İtalya’ya Sandokan isimli diziden gelen teklif üzerine gitmişti. Ancak dizinin çekimi sürekli ertelendi bir türlü gerçekleştirilemedi. Daha önce 2022-2023 sezonunda RAI TV’de yayınlanacağı belirtilen dizi 2024 yılına ötelendi. Can Yaman bu süreçte başka projelerde yer aldı.

Yakışıklı oyuncu Sandokan dizisinin daha önce de ertelenmesi üzerine başka bir dizide rol almıştı. Viola Come Il Mare isimli dizinin çekimleri uzun süre önce tamamlandı ancak hala ekrana gelmedi. Yayıncı Canale 5 yaklaşık bir ay önce yaptığı duyuruda Viola Come Il Mare dizisinin nisan ayında yayınlanacağını duyurmuştu. Daha sonra yapılan ikinci bir açıklamada dizinin eylül ayına ertelendiği belirtildi.