Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisinde seslendirdiği şarkıyla olay oldu!

Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisinde seslendirdiği şarkıyla olay oldu!

tarafından ker_def

Atv’nin fenomen dizisi Kimse Bilmez, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin Salı günü yayınlanacak olan 9’ncu bölüm final sahnesi duygu seli yaşatacak. 2005 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve Keremcem’in ilk dizisi olan ‘Aşk Oyunu’ için bestelediği ‘Kadife Kelepçe’ isimli şarkıyı, dizinin başrol oyuncularından Özgü (Sevda) seslendirdi. Büyülü bir atmosferde çekilen bu çok özel sahne, seyirciyi adeta içine alacak.

YILLAR SONRA YENİDEN

Her bölümü merakla beklenen, sürükleyici hikayesiyle de seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kimse Bilmez’, çok özel bir sahneyle seyirci karşısına çıkacak. Keremcem’in, 14 sene önce ilk dizisi ‘Aşk Oyunu’ için bestelediği ve kendisine çok uğurlu geldiğini ifade ettiği ‘Kadife Kelepçe’ isimli şarkı, yıllar sonra yeniden ‘Kimse Bilmez’ için seslendirildi. Üstelik bu kez Keremcem’in rol arkadaşı Özgü Kaya tarafından.

Videodan 9. bölümdeki bu sahnenin bir bölümünü izleyebiilrisiz.

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞARKI

‘Kadife Kelepçe’ isimli şarkının kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Keremcem; “İlk dizim Atv’de yayınlanmıştı ve bana çok uğurlu gelmişti. Benim de oyunculuk hayatıma başladığım ilk dizidir ‘Aşk Oyunu’. Dizi için 2005 yılında Yusuf Adak ile birlikte yaptığımız ‘Kadife Kelepçe’ şarkısı bana çok uğurlu geldi. Benim için gerçekten çok önemli bir şarkıdır. Duygusal olarak da çok derindir. Şimdi de ‘kimse Bilmez’ için bu şarkıyı Özgü seslendirdi. Şarkımın, Özgü gibi eğitimli bir ses tarafından söylenmesi beni çok mutlu etti” dedi.

BU ŞARKI İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR SAHNE ÇEKTİK

Bu şarkının oyunculuk kariyeriyle aynı zamana ortaya çıktığına değinen ünlü oyuncu; “Yüzlerce konserimde milyonlarla söylediği bir şarkı için çok özel bir sahne çektik. Öyle güzel ve derin bir atmosferde çekildi ki, seyircimizin de hayran kalacağına eminim. Bütün ekip, şarkıdaki ruhu ekrana yansıtmak için var gücüyle çalıştı” dedi.

Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisinde seslendirdiği şarkıyla olay oldu! 7

ÖZGÜ ADETA BİR KUĞU GİBİYDİ

Bu çok özel sahnede şarkının tamamının Özgü tarafından seslendirildiğini ve öncesinde de birlikte stüdyoya girdiklerini anlatan Keremcem; “Özgü’nün sesi çok güzel ve eğitimli bir ses. Sahnenin çekileceği gün adeta bir kuğu gibiydi ve duygu dolu bir sahne çektik. Ayrıca Özgü’nün de çok sevdiği ve ezbere bildiği tek Keremcem şarkısıymış”dedi.

GÜÇLÜ KADRO

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak. Yönetici yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği ve başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.