Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisindeki aksiyon sahnelerinde çok titiz çıktı!

Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisindeki aksiyon sahnelerinde çok titiz çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisi, reytingleriyle hem kanalın hem de oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Aynı gün yayınlanan Star TV’nin romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un reytinglerini de geçerek ilk sıralara oturmayı başaran dizinin setinde de uyumlu çalışma devam ediyor.

Özellikle başrol oyuncuları Keremcem ve Özgü Kaya arasında kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da uyumlu bir çalışma ortamı yaşanmakta ve oyuncular da her fırsatta bunu dile getiriyorlar.

Aksiyon sahnelerinin bol olduğu dizide oyuncular kimi zaman yorulsa da işlerini severek yaptıkları için tatlı bir yorgunluk yaşadıklarını belirtiyorlar.

Özgü Kaya, Kimse Bilmez dizisindeki aksiyon sahnelerinde çok titiz çıktı! 7

Sevda karakterini oynayan Özgü Kaya da bu sahnelerde içine sinmeyen bölümler olduğunda yönetmene danışıp tekrar çekmek istediğini belirttiğini söylüyor.

Dizi TV mikrofonlarına konuşan Özgü Kaya, “Aksiyon sahneleri tabii ki benim için yorucu ama severek yaptığım için koşmuşum gibi gelmiyor. Eğer içime sinmediyse yönetmene de söylüyor. İşini severek yaptığı için tatlı yorgunluk” açıklamasını yapıyor.

Bu arada dizinin iyi giden reytinglerinin kendilerini motive ettiğini de belirtiyor Özgü Kaya.

Özgü, aldığımız reytingler bizi motive ediyor.