Ana sayfa Dizi Haberleri Özlem Yılmaz aşktan bahsetti, hayranları dizi istedi!

Özlem Yılmaz aşktan bahsetti, hayranları dizi istedi!

tarafından ker_def

2005 yılından bu yana ekranlarda olan ünlü oyuncu Özlem Yılmaz, Unutulmaz dizisinde Eda, Kaçak dizisinde Nurgül, Kara Ekmek dizisinde ise Asiye karakterleri ile hafızalara yazılmıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Son olarak atv ekranında bu sezon kısa süren Ağlama Anne dizisindeki Damla karakteriyle 3 yıl aradan sonra ekranlara dönüş yapan Özlem Yılmaz, aradığını bulamamıştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine kendisi hakkında bilgiler sunan Özlem Yılmaz, son paylaşımı ile beğenileri topladı.

Instagram’dan pek paylaşım yapmadığı için takipçilerinin özlediklerini belirttiği Özlem Yılmaz, aşk mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

“Aşk o kadar şiddetlenebilir ki, kendini yakıp tüketir. Aşık olarak başlarsınız ama dikkatli olmazsanız kendi tutkunuzun kurbanı olursunuz” ifadesini kullanan Özlem Yılmaz’a takipçilerinin sitemi vardı.

Bir takipçisi “Güzel kız kendini hayranlarına özlettin. Neredesin, bir dizi çek de o güzel yüzünü görelim. Seni çok seviyoruz” yorumuyla dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

“Aşk o kadar şiddetlenebilir ki, kendini yakıp tüketir. Aşık olarak başlarsınız ama dikkatli olmazsanız kendi tutkunuzun kurbanı olursunuz.” #genius #picasso

Özlem Yılmaz aşktan bahsetti, hayranları dizi istedi! 7