Ana sayfa Dizi Haberleri Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz!

Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV ekranlarında yeni başlayan Bir Deli Rüzgar dizisinin reytingleri çok iyi olmayabilir ama diziyi sürükleyen bir isim var ki, her geçen hafta daha da çok izleyicinin gözüne giriyor.

Geçen sezon Vatanım Sensin dizisinde birçok kişinin gıcık olduğu Yıldız karakterinde harikalar yaratan Pınar Deniz, şimdi de Bir Deli Rüzgar dizisinde yine harikalar yaratmaya devam ediyor.

Dizi sayesinde Pınar Deniz’in sesinin de çok güzel olduğunu öğrenen izleyiciler, sosyal medyada mesaj üstüne mesaj atıyor…

“Paçalarından yetenek akan kadın” olarak tarif edilmeye başlanan Pınar Deniz, dizinin bugünkü (29 Eylül Cumartesi) bölümünün yayınlandığı sırada da izleyicilerden büyük övgü aldı.

Dizide söylediği şarkılar, sesinin güzelliğinin ortaya çıkmasını sağladı.

Başarılı rol yeteneğiyle de izleyicinin kalbini kazanmaya devam ediyor.

Gökçe karakterine hayat veren Pınar Deniz hakkında yazılan izleyici yorumları aşağıda, ne kadar çok sevildiği bu mesajlardan anlaşılıyor.

Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz! 11 Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz! 12 Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz! 13 Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz! 14 Paçalarından yetenek akan kadın Pınar Deniz! 15