Ana sayfa Dizi Haberleri Paramparça dizisinden sonra şimdi de Bir Litre Gözyaşı’nda buluştular!

Paramparça dizisinden sonra şimdi de Bir Litre Gözyaşı’nda buluştular!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran Paramparça dizisinde rol alan Tolga Tekin ile Ayhan Bozkurt, bu sefer Kanal D’nin dizisi Bir Litre Gözyaşı için buluştu.

Kanal D ekranlarında son bölümünün reytinglerde biraz yükseliş sergilemesi ve kanalın da projede bazı değişiklikleri gündeme almasıyla dizinin ekranda kalması yönünde önemli gelişmeler yaşanmıştı.

5. bölümü geride kalan Bir Litre Gözyaşı dizisi ekranda kalma savaşı verirken, dikkat çeken bir başka detay daha vardı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, “İkili oldular” başlığı ile dizideki Muzaffer ve Bozkurt karakterlerine dikkat çekti.

Koloğlu, şöyle yazdı:

“Paramparça’da Özkan ile Engin rolündeydiler. Tolga Tekin (Özkan) ve Ayhan Bozkurt (Engin), şimdi ‘Bir Litre Gözyaşı’nda Muzaffer (Tekin) ve Yusuf (Bozkurt) rollerinde ‘benzer’ bir ilişki içindeler…

Paramparça dizisinden sonra şimdi de Bir Litre Gözyaşı'nda buluştular! 7

Bir fark var; üç kağıtçı Engin, bu dizide çaresiz bir hastalığı olan kızı için çabalayan baba rolünde… Engin, Sahte doktorun, “Ben onu iyileştiririm ama hastane masrafı var” dediği 40 bin TL’yi bulmak için Yusuf’a başvurur.

Bundan sonra bir başka dizide vazgeçilmez ikili olarak neden oynamasınlar? Büyük olasılıkla projenin yapım şirketi de cast çalışması sırasında ‘Paramparça’daki hallerinden etkilenmiştir.”