Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki aranın nedeni belli oldu!

Sadakatsiz dizisindeki aranın nedeni belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı ve yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği diziyle ilgili dün yapımcı tarafından yapılan açıklamada bu hafta dizinin yayınlanmayacağı duyuruldu.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinin bu hafta yeni bölümünün neden yayınlanmayacağına dair Medyapım’dan bir açıklama geldi. “Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” denildi.

Herkes bu gelen haber karşısında sette bir sıkıntı olduğunu ya da pandemi nedeniyle artık setlerin rutini haline gelen koronavirüs vakası olabileceğini düşündü. Fakat işin aslı biraz farklı çıktı. Ancak alınan bilgilere göre dizinin senaryosunu yazan Dilara Pamuk sağlık sorunları nedeniyle yeni bölümü yetiştiremediği öğrenildi.

Makale, hikaye ve şiirlerin ücretsiz bir okuyucu-yazar topluluğu arasında paylaşılabilmesini sağlayan Whatpadd üzerinden adını duyurdu. Maça Kızı 8 isimli romanıyla özellikle genç okurların hayranlığını kazanan genç senarist, önce Kemal Hamamcıoğlu’ndan yaratıcı yazarlık dersleri, daha sonra da Pınar Bulut’tan senaryo dersleri aldı.

Sadakatsiz dizisindeki aranın nedeni belli oldu! 7

Birkaç gündür rahatsız olan Dilara Pamuk, en son 100 milyon okunma rakamına ulaşan Maça Kızı 8 isimli romanı ile ilgili bir twitter paylaşımı yaptı ve rahatsızlığını dile getirdi.