Ana sayfa Dizi İzle Pavyon Dizisi BluTV’de Başlıyor!

Pavyon Dizisi BluTV’de Başlıyor!

tarafından ker_def

Pavyon dizisi Blu TV platformunda izleyicilerle bugün 19.00’da buluşacak .Ülkenin bir kesimince ‘tabu’ olarak kabul gören pavyon kültürü, Pavyon serisinde etraflıca ele alınıyor.

Gazino / taverna / eğlence merkezi adı altında faaliyet gösteren pavyonlar, Ankara eğlence sektörünün yaklaşık %80’ini karşılamasına ve il ekonomisini kayda değer bir biçimde beslemesine rağmen, efsaneleşmiş klişelerin yarattığı dramatik şayialar sebebiyle genişçe bir kısım tarafından meşru ve makbul olarak kabul görmez.

Bir yanıyla kadın sömürüsüne dayanan haksız kazançların olduğu ve haramın helale tercih edildiği bir yapay dünya, öte yanıyla kusursuza yakın işleyen bir ekmek teknesi çarkı.

Bir tarafta “Gecede 9, 10 milyar bıraktığımı bilirim” diyen mağduru oynayan erkek müdavimler, öte tarafta “Biz oraya düşmüşüz, ‘Düşmüş!..’ Yani gerizekâlı sen nasıl buraya düştün bir onu açıkla?!” diyerek çokbilmiş erkeklere başkaldıran yürekli kadınlar.

Âlemin tüm figürleri ve kalemleri:

Konsomatrisler, müdavimler, bağrı yanık gençler, yalnızlar, âlemciler, işletmeciler ve sanatçılar… Bolca neon ışık, kabarık hesaplar, evde unutulan eşler, babasını bekleyen çocuklar…