Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 85. bölüm 2. fragmanında silahlar patlıyor!

Payitaht Abdülhamid 85. bölüm 2. fragmanında silahlar patlıyor!

tarafından ker_def

Bülent İnal, Özlem Conker, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi isimleri bünyesinde buluşturan Payitaht Abdülhamid dizisinin 85. bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Dizinin yeni bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı TRT1 ekranında yayınlanacak. 85. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid’in 85. bölümünde neler olacak? İşte bazı detaylar:

Abdülhamid kurduğu dahiyane oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vembery Rothshild’in bu çaresizliğini kullanmaya kalkınca,
Rothshild de Vembery’i ele ver. Ama ikisinin planları da, Avukat lakaplı kişinin tertibiyle alt üst olur. Bu arada, İngiliz gemileri şehri bombalamak üzere yaklaşmaktadır.

Abdülhamid vakit kazandırması için Mahmut Paşa’yı vazifelendirir. VicinioSander’i rehi n almış, Süleyman mabedinin haritasını da ele geçirmiştir. Artık Halil Halid ve Jorris’in ortak düşmanıdır. Garo ise ikisinden de habersiz kendi tertibini yapar. Bu kez çok can yakacaktır.