Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın reytingini görünce dayanamadılar!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın reytingini görünce dayanamadılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamı 39. bölümüyle ekrandaydı. Sürprizli bir bölümün yaşandığı akşamın reyting karnesi de doğal olarak yüzleri güldürdü. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünü oynadıkları dizide sonunda Yıldız ve Kuzey nişanlandı.

Üstelik öncesinde öyle bir gelin hamamı sahnesi vardı ki hem eğlendirdi, hem kahkaha attırdı hem de nostalji yaptı. Tosun Paşa filmindeki meşhur hamam sahnesine göndermelerin de yapıldığı sahnede, Yıldız bol bol göbek taşında göbek attı. Daha sonra da hamama giren başka kadınlarla saç saç bir kavgaya tutuştular.

Nişan töreninde ise Resul Dindar sahneye çıktı ve Yıldız ile şarkılar söyledi. Hayli hareketli, eğlenceli bir bölümle ekrana gelen dizinin reytingleri de yüksekti.

Kuzey Yıldızı dizisi, Cumartesi akşamı Total’de gün birincisi oldu. AB’de ise 5. sırada yer aldı. Dizinin son bir kaç haftadır daha çok sürprizli ve hareketli sahneleriyle birlikte daha çok dikkatleri çektiği de görülmekte.

Haftasonunu renklendiren bir dizi olarak Kuzey ve Yıldız’ın macerası tam hız devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, reytingleri öğrendikten sonra takipçilerine bir sürpriz yaptılar.

Birlikte bir fotoğraflarını isteyen hayranlarına dizinin setinden aşağıdaki fotoğrafı paylaşan oyuncular, reytingleri görünce gülen yüzleriyle bu pozu verdiler:

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın reytingini görünce dayanamadılar! 7