Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid, transfere doymuyor! Bu sefer EDHO’nun oyuncusu geldi!

Payitaht Abdülhamid, transfere doymuyor! Bu sefer EDHO’nun oyuncusu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1971 doğumlu olan usta oyuncu Alper Türedi, birçok dizide farklı rollerde yer aldı. Dizi dünyasında canlandırdığı yan karakterlerle adını duyuran oyuncu, 2000’li yılların başından itibaren farklı yapımlarda boy gösterdi. Arka Sokaklar’dan Hatırla Sevgili’ye Aşk-ı Memnu’dan Ezel’e kadar birçok dizi rol alan oyuncu, genellikle de kısa süreli olarak yapımlarda bulundu.

Kara Para Aşk’ta Ali Güralp olarak dikkat çeken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisinde Suhpi karakterini canlandıran oyuncu, 30. bölümde karakterin ölmesi üzerine diziden ayrılmıştı. Oyuncu, son olarak da Diriliş Ertuğrul isimli yapımda Teokles karakterinde bulundu.

Payitaht Abdülhamid, transfere doymuyor! Bu sefer EDHO'nun oyuncusu geldi! 8

Rollerini başarıyla canlandıran Alper Türedi, şimdi de TRT1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid’e katılıyor. Bu sezon birçok transfer yaparak 5. sezona başlayan TRT1 dizisi, kadrosunu genişletmeyi de sürdürüyor.

Payitaht Abdülhamid, transfere doymuyor! Bu sefer EDHO'nun oyuncusu geldi! 9

Vildan Atasever’in ardından Alper Türedi’nin de diziye katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Türedi’nin dizideki karakteri de merakla bekleniyor.