Ana sayfa Sosyal Medya Pazartesinin galibi Maraşlı! Kağıt Ev yükselişte! Çukur şaşırtmadı!

Pazartesinin galibi Maraşlı! Kağıt Ev yükselişte! Çukur şaşırtmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye genelinde tam kapanma günleri devam ederken, izleyicilerin evde daha çok vakit geçirmesi sayesinde diziler de izlenilirliğini ve sosyal medyadaki görünümünü artırıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki görünümü artık en az reytingler kadar önem taşıyor. Kimi diziler reytingleri düşük olduğu halde sosyal medyadaki görünümleriyle rekorlara ulaşıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 3 Mayıs Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi Maraşlı dizisi oldu.

Başrollerindeki Alina Boz ve Burak Deniz’in başarılı uyumu sayesinde dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada başarılı sonuçlar alıyor. Maraşlı, pazartesi akşamı yayınlanan bölümü sayesinde 194.908 paylaşımla günü birincilikle kapattı.

Pazartesinin galibi Maraşlı! Kağıt Ev yükselişte! Çukur şaşırtmadı! 7

Listenin ikinci sırasında ise ekranların en başarılı dizilerinden Çukur var. Özellikle Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç ile Damla Sönmez’in hayat verdiği Efsun karakterleri ve sanatçıların başarılı oyunculukları diziyi, finale yaklaşmasına rağmen üst sıralarda tutmaya devam ediyor.

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisi listenin ikinci sırasında yer alıyor ancak birinciyle arasındaki fark bir hayli açık. Dizi 61.646 paylaşımla günün ikinciliğini elde etti.

TRT 1’de yayınlanan ve her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu da 28.502 paylaşımla günün üçüncüsü oldu.

Listenin dördüncü sırasında ise Yasak Elma var. Fox TV’de yayınlanan dizi, en sevilen karakterlerinden biri olan Şahika’nın cenaze töreni sayesinde 13.072 paylaşımla günü başarıyla kapattı.

Bu haftanın sürprizi ise yayın hayatına yeni başlayan Kağıt Ev dizisi. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ve önüne geçemedikleri bir cinayetle darmadağın olan Fırtına ailesinin sıra dışı hikayesini ekrana taşıyor. Ekranlara hızlı bir giriş yapan Kağıt Ev dizisi 9.424 paylaşımla listenin sonunda yer aldı.