Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri düşen Mucize Doktor’un yeni bölümünde zorlu bir sınav var!

Reytingleri düşen Mucize Doktor’un yeni bölümünde zorlu bir sınav var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinin senaryosuna yönelik eleştirilerin geldiği bir dönemdeyiz. İzleyiciler eskisi kadar heyecan duyamadıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Dizinin reytinglerindeki düşüş de bu izleyici ilgisinin azalmasına bağlanıyor… İlk sezonu reyting rekorları ile geçen Mucize Doktor dizisinde ikinci sezon her şey farklı gelişti. İlk sezonda gün birincisi olan dizi, ikinci sezonda Bir Zamanlar Çukurova’nın bir hayli gerisinde kaldı.

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinden sonra Mucize Doktor’daki düşüş hızlandı. Şimdilerde reytinglerini toparlayıp toparlayamayacağı konuşulan dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ali Vefa, bir sınavı verdi ve uzman olmayı başardı. Ama şimdi bir branş seçmek zorunda ve önünde yeni bir sınav var. Hikayede ise izleyicilerin duygularını karma karışık yapacak bir konu işlenecek. Bir hemşirenin çocukları değiştirmesi yıllar sonra ortaya çıkıyor ve hasta olan çocuk için büyük bir sorun baş gösteriyor. Ali Vefa ve arkadaşları bu durumu nasıl çözecek?

İşte 6 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mucize Doktor 61. bölüm fragmanı:

İşte 61.bölüm konusu: Ali artık bir uzman hekimdir. Ama şimdi de önünde son derece zorlu bir karar vardır; o da hangi ihtisas alanını seçeceğidir.

Ferman ve Muhsin, ayrı ayrı Ali’yi kendi alanlarına çekmeye çalışırlar. Diğer taraftan başka bir hastaneden yapılan olağanüstü bir hata iki ailenin kaderini kökünden değiştirirken Nazlı geceyi Ali’de geçirmek için planlar yapmaktadır.

Ali bir yandan da evlilik telaşıyla uğraşırken sonunda karar anı gelir çatar. Ali hangi alanda uzmanlaşacaktır? Ferman gibi kalp mi? Muhsin ve Adil Hoca gibi beyin mi?