Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli, tam da kendisine uygun harika bir dizi buldu!

Ege Kökenli, tam da kendisine uygun harika bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV için hazırlanan Duy Beni isimli yeni dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide ayrıca Murat Daltaban, Berk Hakman ve Durul Bazan gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.

Yaz aylarına damga vurması hedefiyle yola çıkan, çekimlerine İstanbul’da başlanan Duy Beni dizisi zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan zorbalığı konu alacak. Hem bir aile hem de gençlik dizisi olarak öne çıkan Duy Beni dizisine Ege Kökenli’nin de katılması hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Duy Beni dizisinde geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Star TV, yaz döneminden itibaren kış dönemi de dahil çok iddialı diziler hazırlatıyor ve Duy Beni de bunlardan birisi oldu. Berk Hakman gibi çok etkili bir oyunculuk sergileyen ismin yıllar sonra dizilere dönüşü de önemli bir gösterge.

En son Kefaret dizisinde izlediğimiz ve son 1 sezonu da boş geçiren Ege Kökenli’nin yeniden dizilere dönme kararı alması da iyi bir seçim oldu. Oyuncu Duy Beni isimli Star TV dizisinde Rehber öğretmen Bahar karakterini canlandıracak.

Ege Kökenli, tam da kendisine uygun harika bir dizi buldu! 7

Dizide kimin hangi karakteri canlandıracağı da netleşti. İşte Duy Beni dizisinde oyuncuların canlandıracakları karakterler şöyle:

Berk Hakman (Selim), Caner Topçu (Kanat), Rabia Soytürk (Ekim), Burak Can (Aziz), Sümeyye Aydoğan (Melisa), Helin Kandemir (Meltem), Durul Bazan (Fikret), Murat Daltaban (Rıza), Yeliz Akkaya (Suna), Aytaç Uşun (Halil), Alper Atak (Süleyman), Feride Çetin (Neşe), Bedir Bedir (Hasan), Hamdi Alp (Selçuk), Utku Coşkun (Ozan), Taha Bora Elkoca (Bekir), Elif Çakman (Hatice), Bedia Ener (Şükran), Gökçe Güneş Doğrusöz (Ayşe), Meltem Akçöl (Hazal), Jasmin Berkiş (Ceren), Sena Gençtürk (Ceyda) Cemre Özşişman (Emine), Dilara Sümbül (Ece), İzzet Yüksek (Cingöz) Ege Kökenli (Bahar) ve İbrahim Yıldız (Dağhan).