Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan, geçmiş doğum gününü İtalya’da da kutladı!..

Pelin Karahan, geçmiş doğum gününü İtalya’da da kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan, dizi setlerine verdiği aranın ardından sahnede hayranlarıyla buluşmuştu. Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi ile sahnede hayranlarıyla buluşan güzel oyuncu performansıyla hayranlarından tam not aldı.

Şimdilerde İtalya’da olan oyuncu sosyal medyada takipçileriyle pozlarını paylaşıyor. Eşi, iş insanı Bedri Güntay ile birlikte İtalya’da tatil yapan oyuncu şıklığıyla da göz kamaştırdı.

6 Ekim’de 38 yaşına basan oyuncuya eşi ve arkadaşları tarafından İtalya’da da sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Sosyal medyada bu anları da paylaşan Pelin Karahan, “Bitmeyen doğum günü yapmışlar” yazdı.

Pelin Karahan, geçmiş doğum gününü İtalya'da da kutladı!.. 8

Eşi Bedri Güntay’da oyuncunun doğum gününü kalp emojisi koyduğu paylaşımıyla kutladı. Pelin Karahan İtalya’nın Milano şehrinin sokaklarında verdiği pozları takipçileriyle de paylaştı. Oyuncu şıklığı ve güzelliğiyle hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Pelin Karahan, geçmiş doğum gününü İtalya'da da kutladı!.. 9

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Pelin Karahan, Kavak Yelleri isimli dizideki ‘Aslı’ karakteri ile popüler olmuştu ve 2007 yılında yayınlanmaya başlanan bu diziden sonra da kariyerinde üst üste başarılı rollerde yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Mihrimah Sultan’ karakterini de canlandıran oyuncu, en son Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisinde ‘İnci’ karakteri ile ekranda yer aldı.