Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan komedi ve dram projeleriyle yine göz önünde olacak!

Pelin Karahan komedi ve dram projeleriyle yine göz önünde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ardından televizyon programı yapan ve Şaşırt Beni isimli tiyatro oyunuyla da ilk kez sahneye çıkan Pelin Karahan, yaz aylarında ise sinema filmi çekimlerinde yer alacak.

Ünlü oyuncu, 7 ve 5 yaşında iki oğlunun bakımıyla da ilgilendiği için hem ev hem de iş ortamında yoğun bir dönem geçiriyor. Yaz döneminde Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yapacağı Güven bana isimli komedi filminin çekimlerine katılacağını belirten oyuncu, yine zaman zaman ailesinden ayrı kalacak.

Bodrum’daki evlerinde tatil yapacaklarını, film için de zaman zaman İstanbul’a gidip, geri döneceğini anlatan Pelin Karahan, tiyatro oyunuyla da bazı şehirlerde gösteriler yapacaklarını anlattı.

Yaz dönemini hem iş hem de tatil olarak geçireceğini anlatan Pelin Karahan, Aralık ayında dizi çekimlerinin bitmesinin ardından verdiği kilolarla da gündeme geldi.

Pelin Karahan komedi ve dram projeleriyle yine göz önünde olacak! 7

10 kilo veren ve son haliyle bir hayli inceldiği gözlenen Pelin Karahan, Eylül ayında da yeni sezon için bir dram dizisinde yer alabileceğini belirtti. Oyuncu, “Dizi muhtemelen gene drama olacak sezona ama tiyatro ve sinemada komedi keyifli. Komediyi çok sevdim, gerçekten çok keyifli” diye konuştu.

Rol gereği kilo alması gerekirse bunu çok kolaylıkla yapabileceğini anlatan Pelin Karahan, kilo alıp verme konusunda kontrollü bir şekilde bunu başarabildiğini belirtti.

Spor temposu sayesinde vücudunun bir sisteme girdiğini ve haftanın 5 günü spor yaptığını belirten Pelin Karahan’a çevresinden çok kilo verdiği eleştirileri de yapılıyor.

Oyuncu, “Zafiyet derecesinde zayıf değilim ama insanlar kabullenemedi bu zayıflığımı. Beni gören herkes, ‘biraz ye’ diyor. Ama gerçekten yiyorum, dengeli besleniyorum” dedi.