Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Karahan, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! Partneri belli oldu!

Pelin Karahan, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! Partneri belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri dizisinde oynadıktan sonra ünlenen Pelin Karahan, yıllar içerisinde farklı dizilerde de rol aldı ama o diziyle anılmaya devam ediyor. Oyuncu, evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra da çalışmaya devam etti. Son yıllarda ikinci oğlunun doğumunun ardından projelerine biraz ara veren oyuncu, dizilerin yoğun temposu nedeniyle setlere dönmek konusunda temkinli duruyordu.

Bir dönem Show TV’de yemek programı da sunan oyuncu, artık setlere dönmeye hazır! Pelin Karahan, Yeter isimli bir proje ile atv’de yer almıştı ama kısa sürede final kararı verilmişti. Sonrasında da Yuvamdaki Düşman dizisinde oynadı ama o da erken final yaptı.

İki yıldır ekranlarda olmayan oyuncu, yeni bir proje ile dönmeye hazırlanıyor. TRT1 için çekilecek olan Kıbrıs Ada Kışı isimli dizide oynayacak Pelin Karahan. Partneri de Serkan Çayoğlu.

Bilindiği gibi Serkan Çayoğlu, Kanal D’nin yeni sezondaki dizisi Yeni Hayat’ta rol almıştı. Ancak dizi beklenen reytingi alamayınca ancak 9 bölüm ekranda kalabilmişti.

Pelin Karahan, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! Partneri belli oldu! 7

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Yeni Hayat dizisinin finali, en çok da Serkan Çayoğlu hayranlarını üzmüştü.

Ancak aradan kısa bir süre geçmesinin ardından Çayoğlu, Pelin Karahan ile başrolünde oynayacağı dizi ile ekrana dönecek. İki oyuncunun ekran uyumu ise şimdiden merak konusu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde de bir film projesinde rol aldı ve şimdi de Kıbrıs Ada Kışı isimli projeden gelen teklife olumlu yanıt verdi.

Dizide ayrıca Ahmet Kural’ın da oynayacağı belli olmuştu. TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden projede yönetmen koltuğuna Başar Başaran oturuyor ve hikaye de Emre Özdür’e ait.