Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’ın aşı tavsiyesi sosyal medyada tartışma çıkarttı!

Pelin Karahan’ın aşı tavsiyesi sosyal medyada tartışma çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Karahan, instagram hesabından paylaştığı video ile takipçileri arasında tartışma yaşanmasına sebep oldu.

Çocuklarının sağlığının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Pelin Karahan, “Bebek ve çocuklarda ishalin başlıca sebebi olan rota virüsüne karşı erken dönemde korunmak mümkün. Bu konu hakkında bilgi almak için doktorunuza danışabilirsiniz. Siz de bizim gibi bebeğinizin rotasını sağlığa çevirin” mesajıyla, aşı tavsiyesi veren bir video paylaştı.

Ancak bazı takipçileri bu paylaşıma ve belirtilen içeriğe tepkiliydi. Bir takipçi Fransa’da doktorların bu aşıyı tavsiye etmediğini yazdı.Bir başka takipçisi bu duruma itiraz etti ve tavsiye edildiğini belirtti.

Almanya’da bir takipçi rota aşısının zorunlu olduğunu ve faydasını gördüklerini anlattı.

Bazı takipçiler ise dünyada aşılara karşı bir duruşun geliştiğine yönelik mesajlar verdi.

Bu olumsuz söylemlerin yanı sıra bazı kişiler ise başlarından geçen tecrübeleri paylaştı.

Bir takipçi” Biz de kışın rota virüsünden hastanede yattık, 4 gün çor zor bir süreçti, o yüzden aşı önemli” yorumunu yaptı.

Kimi anne babalar, aşıdan faydalandıklarını belirtirken kimileri pek faydasını göremediklerini, kimisi ise zararını gördüklerini belirten yorumlar yaptılar.

Sonuç olarak Pelin Karahan’ın bu paylaşımı takipçileri arasında bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

İşte o paylaşım:

Çocuklarımın sağlığı benim için çok önemli?? Bebek ve çocuklarda ishalin başlıca sebebi olan rotavirüse karşı erken dönemde korunmak mümkün.

Bu konu hakkında bilgi almak için doktorunuza danışabilirsiniz??‍⚕️Siz de bizim gibi bebeğinizin rotasını sağlığa çevirin.
#GerçekSevgiKorumaktır #RotayıSağlığaÇevir