Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay 2020 yılında öyle olaylar yaşadı ki, bitişine seviniyor!

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay 2020 yılında öyle olaylar yaşadı ki, bitişine seviniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan iki dizi arasında yaşananlar herkesi fazlasıyla şaşırtmıştı. Limon Yapım imzalı Savaşçı dizisinde 4 sezon boyunca Yüzbaşı Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, bir anda yapımı bıraktı ve Yasak Elma’ya transfer oldu. İki dizinin de aynı kanalda yayınlanması ve Fox TV’nin konuya hiç müdahil olmaması dikkat çekmişti.

Berk Oktay, neden ayrıldığını açıklamadı ama yapımcı ile sorunlar yaşadığı da biliniyordu. Oktay, Yasak Elma dizisine Çağatay karakteri ile katıldı. Hikayede önemli bir değişim yaşanmasına da sebep oldu. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri ile Çağatay partner oldu, Berk Oktay da yeni rolüyle izleyicilerine farklı bir deneyim yaşatıyor… Sosyal medyada da paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu, hayranlarının yakın takibinde.

Savaşçı dizisinin ilk iki sezonundaki partneri Yıldız Çağrı Atiksoy ile yaz aylarından itibaren aşk da yaşamaya başlayan Berk Oktay için, 2020 yılı farklı duygular yaşadığı bir yıl oldu. Eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan boşanan, kendisine açtığı davayı kazanarak, eski eşini mahkeme nezdinde cezalandıran Berk Oktay, iş yaşamında da yeni dizisiyle yoluna devam ediyor.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay 2020 yılında öyle olaylar yaşadı ki, bitişine seviniyor! 8

Hem özel hayatında hem iş yaşamında birçok konuyla magazin gündeminde yer alan Berk Oktay, 2020 yılını geride bırakırken, veda paylaşımı ile dikkat çekti. 2021 yılına girmeden önce Berk Oktay’ın instagram hesabından yaptığı paylaşıma birçok takipçisi de katıldı.

“2020’yi gülerek kapatıyorum” diyen Berk Oktay, aynı düşünceye sahip milyonlarca kişinin de duygularına tercüman oldu.

Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraflara da dikkat çeken yorumlar geldi. “Sana da bu yakışır, Yeni yılın hep gülerek geçsin, yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın” gibi mesajlar bırakan hayranları, oyuncunun paylaşımına binlerce de beğenide bulundu.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay 2020 yılında öyle olaylar yaşadı ki, bitişine seviniyor! 9