Ana sayfa Sinema Pelin Karahan’ın sürpriz projesinin detayları ortaya çıktı!

Pelin Karahan’ın sürpriz projesinin detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kavak Yelleri dizisinin Aslı’sı olarak akıllara yazılan ünlü oyuncu Pelin Karahan, bir süredir projelerden uzaktaydı. Pandemi nedeniyle de son dönemde gelen teklifler konusunda titiz davranan oyuncu, yeniden setlere dönme kararı aldı.

Yeni bir projesi olduğunu son günlerde röportajlarında da aktaran oyuncunun nasıl bir yapımda yer alacağı da ortaya çıktı. Banu Zorlu’nun ortak olduğu Aura1 isimli şirketin hazırlıklarına başladığı Dalgalar ve İzler isimli sinema filminde Pelin Karahan’ın da başrolde yer alacağı Gazeteci Birsen Altuntaş’ın mesajıyla ortaya çıktı.

Setlere yeniden dönecek olmanın heyecanını yaşayan Pelin Karahan’ın rol arkadaşları ise dikkat çeken isimler… Filmde yer alan diğer isimler; Meral Çetinkaya, Cem Zeynel Kılıç, Goncagül Sunar, Hülya Duyar, Ayşen Sezerel, Funda İlhan, Damla Alibeşe, Ethel Mulinas ve Gözde Duru olacak.

Yönetmenliğini Emre Kavuk’un yapacağı filmin senaryosunu ise Yasemen Zorlu yazdı.

2007 yılından 2011’e kadar Kavak Yelleri dizisinde Aslı karakterine hayat veren Pelin Karahan büyük başarısının ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan olarak iz bırakmıştı. Sonraki projelerinden Yeter’de Aylin ve Yuvamdaki Düşman’da Tülin karakterlerini canlandıran oyuncu, son 2 yıldır da setlerden uzaktaydı.