Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyaya damga vuran Türk dizisi yeniden Kanal D ekranında

Dünyaya damga vuran Türk dizisi yeniden Kanal D ekranında

tarafından ker_def

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören, adeta ekranda reytingleri patlatan bir diziydi Fatmagül’ün Suçun Ne?… İzlenme rekorları kıran “Fatmagül’ün Suçu Ne?” yeniden ekranda izleyicilerle buluşacak.

Sadece Türkiye’de değil yayınlandığı her ülkede büyük kitleleri etkileyen, dünyada birçok ülke televizyonu tarafından yayınlanan dizi, hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla büyük başarılar kazandı. Türkiye’nin yurt dışına en çok satılan dizilerinden olan Fatmagül’ün Suçu Ne? bazı araştırmalara da konu oldu. Birçok farklı ülke medyasında da diziyle ilgili çarpıcı analizler yapıldı. Milyonlarca kişi de Fatmagül’ün hikayesinden çok etkilendi.

Kanal D’nin başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?” yeniden izleyicisi ile buluşuyor.

Dünyaya damga vuran Türk dizisi yeniden Kanal D ekranında 5

Beren Saat ve Engin Akyürek’in dünya çapında tanınan isimler olmasına da aracılık eden dizi, Türk dizi sektörünün övünç kaynaklarından birisi konumunda.

Tecavüz mağduru bir genç kızın ve onun etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizi, yayınlandığı dönem izleyiciden tam not almıştı. Sürükleyici hikayesiyle herkesin büyük beğenesini kazanan Fatmagül’ün Suçu Ne? hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D’de…