Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan’ın yeni heyecanı! Oyuncunun tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmasına çok az kaldı!

Pelin Karahan’ın yeni heyecanı! Oyuncunun tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmasına çok az kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın hayranlarının karşısına tiyatro sahnesinde çıkmasına çok az bir süre kaldı. Oyuncu en son TRT1’de yayınlanan TMC yapım imzalı Kıbrıs: Zafere Doğru adlı dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer almıştı.

Ramazan ayı boyunca Star TV ekranında her gün yayınlanan Pelin’in Mutfağı programıyla izleyiciyle buluşan oyuncu sürpriz bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Oyuncu, bugüne kadar gişe rekoru kıran Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi birbirinden başarılı işlere imza atan Türkiye’nin en başarılı yazar ve yönetmenlerinden biri olan Selçuk Aydemir’in sahnelediği Şaşırt Beni adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınan ‘Şaşırt Beni adlı oyunun kadrosunda Pelin Karahan ile birlikte Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız, Korhan Herduran, Adem Türker gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

Selçuk Aydemir’in aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu Şaşırt Beni, 23 Nisan ve 24 Nisan tarihlerinde TİM Show Center’da sahnelenecek. Oyuncu Pelin Karahan heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pelin Karahan (@pelinkarahan)’in paylaştığı bir gönderi

KerkiSolfej ve MMT ortaklığı ile tiyatroseverlerle buluşacak Şaşırt Beni’nin seyirciler için bir sürprizler kumpanyası olmasını planlıyor.

Kötülerle onlar gibi olmadan mücadele edilemeyeceğine karar verip karanlık tarafa geçmek isteyen birinin, olmadığı biri gibi davranmaya mecbur kalması ve kendini türlü komik durumların içinde bulmasının konu edinildiği oyunun dekor tasarımları Ceren Karahan, sahne tasarımları Barış Dinçel tarafından hazırlanırken, müzikleri ise Tolga Çebi tarafından besteleniyor.