Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni görünümüyle herkesi şok etti!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni görünümüyle herkesi şok etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sinema ve televizyon dünyasının en başarılı karakter oyuncularından biri olan Rıza Kocaoğlu, unutulmaz dizi Çukur’dan bu yana ekranlardan uzak. Yetenekli oyuncu sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraftaki yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Çukur dizisinde dört sezon Aliço karakterini başarıyla canlandıran Rıza Kocaoğlu, fenomen dizinin sona ermesinden sonra bir daha ekrana gelmedi. Kocaoğlu aralık ayının son günlerinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve Instagram’daki “Omicron, Selamün Aleyküm” paylaşımıyla pek çok yorum almıştı.

Uzun süredir hem ekranlardan hem de objektiflerden uzakta olan 43 yaşındaki oyuncunun sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafı büyük ses getirdi. Önceki tarzından çok farklı bir halde uzun saçlarıyla görünen başarılı oyuncu, yeni haliyle herkesi şok etti.

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu yeni görünümüyle herkesi şok etti! 18

Hatta hayranları Rıza Kocaoğlu’nu tanımakta zorluk çekti. Başarılı oyuncunun yeni bir projesi olup olmadığı bilinmiyor. Kocaoğlu’nun belki de yeni projesi için böyle bir görünüme geçtiği, bu kez çok farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkabileceği söyleniyor.

Çukur dizisinin sona ermesi ardından 2021 yılında dizi ve sinema projelerinden ziyade hali hazırda 2019’dan beri içinde yer aldığı “Aşk Geçmişim” tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıkan Rıza Kocaoğlu, sahneyi deneyimli oyuncular Şebnem Bozoklu ve Melisa Doğu ile paylaştı. Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan ve dizide kendisini canlandıran Rıza Kocaoğlu, Netflix’te yayınlanacak Kötü Adamın 10 Günü isimli filminde rol aldı. Çekimlerine başlanan filmin ne zaman yayınlanacağı belli değil.

43 yaşındaki yetenekli oyuncu 2007 yılında Avrupa Yakası dizisi ile ekran dünyasına adım attı. Başarılı oyuncu bugüne kadar birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı. Ezel dizisindeki Temmuz, Kuzey Güney’deki Ali, İçerde’de Davut ve Çukur’daki Aliço en unutulmaz karakterleri oldu.