Ana sayfa Güncel Haberler Pınar Altuğ isim vermeden kadına şiddete tepki gösterdi!

Pınar Altuğ isim vermeden kadına şiddete tepki gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler son günlerde bir bir kadına şiddete yönelik tepkilerini sosyal medyadan gösteriyor. Bu oyuncular arasına Pınar Altuğ da katıldı. Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteri ile hafızalara yazılan oyuncu, her türlü şiddete karşı duruşunu sergiledi.

Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesinden sonra Hazal Kaya, Demet Özdemir, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Aslı Enver gibi isimler üst üste kadına şiddete yönelik tepkilerini sosyal medya hesaplarında göstermişti.

Bu tepkilerin adresi ise Ozan Güven… Babil dizisinde Egemen olarak izlediğimiz oyuncunun Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası magazin gündeminden düşmüyor. Kadın oyuncular da ortak bir noktada buluşarak her türlü şiddete karşı tepkilerini dile getiriyor.

Kimi zaman bu tepkiler direkt Ozan Güven ismi verilerek yapıldı. Kimi zaman ise isim vermeden tepkiler ortaya kondu. Pınar Altuğ da isim vermeden kadına, insana, hayvana ve doğaya şiddete karşı bir mesaj yayınladı.

Oyuncu, “Şiddetin hiçbir türü kabul edilemez! Ne kadına, ne adama, ne çocuğa, ne hayvana ne de doğaya” mesajıyla instagram’da tepkisini ortaya koydu. İşte o paylaşım:

❗️❗️❗️❗️#KadınaŞiddeteHayır #İnsanaŞiddeteHayır #HayvanaŞiddeteHayır #DoğayaŞiddeteHayır

Pınar Altuğ isim vermeden kadına şiddete tepki gösterdi! 7